Xiaomi Mi6: Двойна камера и малко новини

Съдържание:

Xiaomi Mi6: Двойна камера и малко новини
Xiaomi Mi6: Двойна камера и малко новини
Anonim

Xiaomi има предстоящо представяне, което интересува всички ни, новият Xiaomi Mi6. Очаква се китайската компания да може да представи този нов мобилен телефон на 11 април на ново събитие, но истината е, че все още има "малко" улики за това какво ще бъде.

Изтекоха много подробности за новия Xiaomi Mi6, но истината е, че не знаем кои от тях ще бъдат напълно верни. Слуховете говорят за бъдещ Xiaomi Mi6 и нов Xiaomi Mi6 Plus с двойна камера.

xiaomi-mi6
xiaomi-mi6

Xiaomi Mi6: Няма да бъде до най-мощния висок клас

Изглежда, че според всички слухове, Xiaomi Mi6 няма да се изравни с новите флагмани за тази година, мобилни телефони като Samsung Galaxy S8, LG G6 и Huawei P10, между другото.

Новият Xiaomi Mi6 все още не е изтекъл в дизайн, само в непълни изображения, но визуализацията, която ви показваме, е представяне на всички слухове и течове, които са били направени в интернет.

Кои спецификации на Xiaomi Mi6 са изтекли?

Освен че този път ще има малко по-различен дизайн, нов и много напомнящ на Mi Note 2, ще има добра ергономичност на гърба. И да, на гърба изглежда има двойна камера с двойна LED светкавица.

Телефонът ще пристигне на пазара с нов Qualcomm Snapdragon 835, работещ на 2,7 GHz, но слуховете казват, че ще пристигне само Snapdragon 821, въпреки че може да бъде в най-основните модели. Ще работи с MIUI 8.3.14 с Android 7.0 и ще носи 6 GB RAM и 256 GB памет като топ версията на Mi Mix.

  • Основна версия: 5,15-инчов екран с 4 GB RAM и 32 GB памет. 3200 mAh батерия и сензор Sony IMX400.
  • Версия Plus: 5,7-инчов AMOLED екран с 4 GB RAM и 64 GB памет (ще има друга версия с 6 GB RAM и 256 GB памет). По-голяма батерия и двойна камера със сензор Sony IMX362.

Тялото на горната част на гамата ще бъде направено от смес от видео или керамика, или едно от двете. Цените, както винаги, ще започнат от около 280 евро за промяна за Mi6 и около 350 евро за промяна за Mi6 Plus, но в Европа те със сигурност ще докоснат бариерата от 400 и 450 евро както може да се очаква във всички мобилни телефони Xiaomi, които се внасят от Китай.

Популярна тема