Трикове за победа в Tigerball

Съдържание:

Трикове за победа в Tigerball
Трикове за победа в Tigerball
Anonim

Tigerball е игра, която въпреки че е много проста, се разпространява вече няколко месеца. Операцията е много проста, но в същото време силно пристрастяваща; можете да прекарате часове в игра почти без да го осъзнавате. Ако и вие сте пристрастени към опитите да промъкнете топка в огромен пот, ето няколко трика, за да станете най-добрият в играта.

Как да станеш ТОП 1 на Tigerball?

Почитайте силата повече от посоката

Когато играем Tigerball, често правим грешката да ценим посоката повече от силата. Е, имайте предвид, че тази игра се основава на законите на физиката, така че силата играе ключова роля.

Когато ще хвърляме топката, сме склонни да бъдем по-внимателни към посоката, която тя трябва да има, за да влезе в пота, но това е повече или по-малко лесно, когато сме играли няколко пъти и разбрахме трика. Но внимавайте, сложното при Tigerball е да достигнете интензивността, при която трябва да хвърлим тази чанта; В зависимост от силата, с която движим пръста, топката ще се движи по-бързо или по-бавно. Много пъти трикът е толкова прост, колкото да го хвърлите внимателно.

снимка
снимка

Изберете желаната контролна точка

На коя контролна точка искате да започнете да играете? Безплатната версия на Tigerball ви позволява да го направите от нулата само след като сте загубили; игрите не се запазват, освен ако не платите. Този трик е много прост.

Първото нещо, което трябва да направите е преминаване на нулево ниво След това поставете отметка в полето за ниво, където ще видите всички нива, които сте преминали. Там можете да сменяте места от едно ниво на друго; например можете да поставите първо ниво 4. За да направите това, просто трябва да щракнете върху него няколко пъти.

След това просто трябва да изберете контролната точка, откъдето искате да започнете. Имайте предвид, че тази измама работи само на тези, които вече сте играли; не можете да изберете например 150. Така че, след като сте избрали нивото, просто трябва да натиснете бутона със стрелка , за да го играете.

Популярна тема