Google подготвя трети смартфон от таблетен тип

Съдържание:

Google подготвя трети смартфон от таблетен тип
Google подготвя трети смартфон от таблетен тип
Anonim

Въпреки че не са най-продаваните Смартфони на пазара на мобилни телефони, истината е, че Pixel и Pixel XL са били голям хит от Google.

Ако не са имали по-голям брой продажби, това е било главно поради две причини. От една страна, защото производителят HTC не успя да се справи с голямото търсене. И от друга страна, тъй като смартфоните Google Pixel се продават само на определени пазари.

Е, изглежда, че Google подготвя трети смартфон, който се очаква да бъде по-голям от Pixel, който сме виждали досега.

снимка
снимка

Как ще изглежда новият смартфон на Google?

Google все още не е направила официално съобщение за новия модел, но вече можем да ви кажем някои подробности за следващия смартфон.

Почти сигурно ще бъде телефон тип фаблет, дори по-голям от Pixel XL; размерът на екрана се очаква да бъде около 6 инча Ако е така, телефонът може да се конкурира с други смартфони от висок клас таблетен тип, като например Samsung Note.

Все още не се знае много за спецификациите на смартфона, но изглежда, че той ще включва Tango камера за приложения с добавена реалност и процесорът ще бъдеQualcomm Snapdragon 835.

Кодовото име на новия телефон е “таймен”, което се отнася до Hucho Taimen, риба от семейството на сьомгата, която може да нарасне до два метра и да тежи повече над 100 килограма. Без съмнение, много добре подбрано име предвид размера, който се очаква да има новият смартфон на Google.

Дата на пускане на телефона

Доколкото е известно, Google има отделна пътна карта за своя трети модел смартфон. Следователно изглежда много малко вероятно да го пусне заедно с Pixel 2. Със сигурност ще обяви датата преди лятото.

Популярна тема