5 проблеми с доверието в WhatsApp

Съдържание:

5 проблеми с доверието в WhatsApp
5 проблеми с доверието в WhatsApp
Anonim

WhatsApp е водещото приложение за съобщения, защото е страхотно и всеки го използва. Проблемът е, че когато нещо е толкова популярно, потребителите обикновено са изложени на постоянни опасности, които често са извън нашия контрол. Днес ще ви кажем 5 проблема, на които се излагате, като се доверите на WhatsApp

Ако си мислите, че знаете всичко за WhatsApp, това, което ви казваме, ще ви изненада:

снимка
снимка

5 проблема с доверието на WhatsApp

Не пропускайте тези 5 проблема, на които се излагате, като се доверите на WhatsApp:

  • Типичен злонамерен софтуер В WhatsApp циркулират тонове злонамерен софтуер или фалшиви низове, така че бъдете много внимателни при изтеглянето на файлове, които не знаете, че съдържат. Много типично е да получите текстово съобщение, което гласи „Пиша ви в WhatsApp…“и в момента, в който отговорите на SMS, се абонирате за премиум SMS.
  • Типични неизвестни номера. Със сигурност от време на време някой, когото не познавате, ви заговаря и вие не знаете кой е той или защо има вашия номер. Внимавай. АКО видите това, докладвайте за СПАМ.
  • WhatsApp е зелен, не хапете. Не инсталирайте странни версии на фалшив WhatsApp, които виждате в интернет и те може да се опитват да поставят зловреден софтуер на вашия смартфон. Използването на фалшиви APK е много типично, така че не го бъркайте. WhatsApp е зелен и можете да го изтеглите само от Play Store или APK Mirror, надеждни уебсайтове.
  • Не излъчвайте низове. Това е отчасти свързано с точка 1. Важно е да не вярвате дори на половината от това, което виждате в WhatsApp, още по-малко да разпространявате тези вериги, защото можете да донесете зло на много потребители.
  • Пазете се от автоматично изтегляне на файлове. Можете да се заразите с вирус само като активирате това, тъй като изтегля файловете, които получавате, без вие да ги прегледате или да се съгласите сами. Можете да промените това от настройките за чат.

Избягвайте капаните, защото всички искат да хапете

Със сигурност всичко това, което ви казваме, ви звучи познато, но за всеки случай предпочетохме да опресним паметта ви, тъй като никога не се знае кога може да попаднете в капан? Знаете повече за свързани с WhatsAppпроблеми? Кажете ни в коментарите.

Популярна тема