Добри тестета с бандита от Clash Royale

Съдържание:

Добри тестета с бандита от Clash Royale
Добри тестета с бандита от Clash Royale
Anonim

Някои от моите колеги и приятели вече имат Clash Royale Bandit. Засега не, защото истината е, че предизборните предизвикателства не ми вървят напоследък и също нямам много време да им се посветя. Все пак успях да опитам няколко страхотни колоди с тази нова легенда и в тази статия ви показвам 3 добри колоди с бандита от Clash Royale

Тази карта е много бърза и умна, защото щом види вражеска карта, тя се хвърля към нея като нинджа и изсмуква много живот от нея. Със сигурност ще даде много поводи за разговори, защото работи страхотно, въпреки че е лесно да се убие.

Легендарният Bandit Clash Royale
Легендарният Bandit Clash Royale

Добри тестета с бандита от Clash Royale

Това са нашите 3 добри тестета с бандита от Clash Royale:

  • Колода 1: Светкавичен магьосник, палач, бандит, голем, мега миньон, оръдие, дънер и шок. Това тесте е страхотно, защото изразходва малко еликсир и се откроява преди всичко с това, че хвърля голема заедно с мега миньона и палача отзад. Също така с дуото на електрическия магьосник и бандита ще спрете всичко, както и другите му защити, разбира се. Идеално е.
  • Колода 2: Пещ, Рицар, Мускетар, Отрова, Бандит, Скелети, Гробище и Дървеник. Това тесте също е много интересно, защото дразни много заради дуото пещ и гробище. Добавете към това бандит, който напада и спира всичко.
  • Колода 3: арбалет, скелети, огнена топка, огнени духове, дънер, миньони, леден голем и бандит. Тази колода е изцяло отбранителна или дистанционна, но бандитът е една от ключовите карти за защита на арбалети, така че ако играете с арбалети, ще ви бъде полезно (или минохвъргачки).

Това са 3-те готини бандитски тестета, които сме виждали в играта досега.

За тях да работят, високи карти и обучение

Ако искате тези тестета да работят за вас, ще трябва да вдигнете картите възможно най-високо. Не играйте с карти с ниски нива, защото на високите арени те смазват. Играйте много и тренирайте, това е от съществено значение.

Харесахте ли тези 3 добри тестета с бандита от Clash Royale? Ако знаете повече, оставете ги в коментарите и ние ще ги добавим към публикацията.

Популярна тема