LG G5 СРЕЩУ LG G6: Разлики

Съдържание:

LG G5 СРЕЩУ LG G6: Разлики
LG G5 СРЕЩУ LG G6: Разлики
Anonim

LG G6 е тук! Новият смартфон на южнокорейската компания вече е реалност. За да оценим неговите функции и характеристики, ние го сравняваме с предишната му версия, LG G5, анализирайки разликите между двете. Без съмнение LG G6 представлява голям качествен скок в много аспекти по отношение на LG G5.

снимка
снимка

LG G5 СРЕЩУ LG G6

Екран

Първата разлика между двете устройства е размерът на екрана. LG G5 ни предлага 5,3-инчов екран с QHD резолюция.

с LG G6 южнокорейската компания навлиза в света на фаблетите с 5,7-инчово устройство с 2K резолюция иТехнология Full Vision и Dolby Vision ; фантастичен смартфон за използване на мултимедийно съдържание.

Процесор

LG G5 включва Qualcomm Snapdragon 820, докато LG G6 следващата версия, Qualcomm Snapdragon 821.

Камера

LG избра да направи голям качествен скок в задната камера на LG G6 в сравнение с предишния модел. LG G5 има двойна задна камера от 16 мегапиксела и предна камера с резолюция 8 мегапиксела.

LG G6 има двойна 13-мегапикселова задна камера; единият от тях с отвор f/1.8, а другият с широкоъгълен f/2.4. Предната камера е 5 мегапиксела.

Батерия

Като се имат предвид спецификациите на двата смартфона, логично беше батерията на LG G6 да има по-голям капацитет от тази на LG G5; и така е. Докато LG G5 има 2800 mAh капацитет, най-новият смартфон на южнокорейската компания е с капацитет 3300 mAh, с бързо и безжично зареждане

Други

Една от големите иновации, с които LG G6 изненада, беше устойчивостта на вода и прах; функция, която предишната версия на смартфона няма и която потребителите харесаха много.

Популярна тема