Facebook забранява на трети страни да шпионират неговите потребители

Съдържание:

Facebook забранява на трети страни да шпионират неговите потребители
Facebook забранява на трети страни да шпионират неговите потребители
Anonim

Facebook винаги е бил обвиняван, че предоставя данни на своите потребители на трети страни. но тези момчета, те наистина са се ангажирали с поверителността на своите потребители, защото няма да позволят на трети страни да ги шпионират… поне това са изяснили в последната си политика актуализация, защото сега те ще защитават поверителността на потребителите, които използват социалната мрежа повече от всякога.

Така го познавахме чрез момчетата от The Wall Street Journal, защото тези дни темата беше твърде гореща, тъй като ЦРУ или Wikileaks успяват да получат достъп до данни и информация на трети страни. Затова момчетата от Фейсбук дадоха да се разбере, че няма да го правят, защото няма да дават информация, за да са спокойни потребителите.

снимка
снимка

Facebook не иска трети страни да имат достъп до информацията на своите потребители

Следователно можем да кажем "Facebook държи шпионите далеч от ценните си потребители." Тъй като е напълно се избягва използването на данни от трети страни за целите на наблюдението Това, което те не искат, е разработчиците или трети страни да имат достъп до информация на потребители в рамките на социалната мрежа, които имат техни профили и те не искат да бъдат шпионирани или други да разполагат с тяхната информация за бог знае какви цели.

Поради това Facebook актуализира политиката си, така че компаниите, които искат да получат достъп до данни на трети страни чрез социалната мрежа, не могат да го направят. По този начин те ще защитят потребителите и ще подобрят поверителността им в социалната мрежа, за да могат да бъдат спокойни.

Това е първа стъпка от страна на социалната мрежа, защото това е толкова деликатен въпрос, че трябва да се коригира възможно най-скоро, така че поне потребителите да са спокойни и да могат да сърфират в социалната мрежа без никакви проблем.

Не за първи път Facebook прави промени в своята политика за поверителност, така че това е много добра новина за потребителите на социалната мрежа, така че вече могат да разполагат с информацията си без страх, което Трети страни няма да имат достъп до него за целите на наблюдение Какво мислите за този ход на FB?

Популярна тема