Арестуват youtuber за игра на Pokémon GO в църква

Съдържание:

Арестуват youtuber за игра на Pokémon GO в църква
Арестуват youtuber за игра на Pokémon GO в църква
Anonim

Ясно е, че има новини, които не спират да ни изненадват, защото научихме, че руски youtuber е арестуван за игра на Pokémon GO в църква Знаем, че в Iglesias няма да играе Pokémon, но голяма работа ли е?! Преценете сами, защото ние ви разказваме историята:

Може би сте наясно, че Pokémon GO е една от страхотните игри на момента и че е на мода, но никога не сме си представяли, че някой може да бъде арестуван само за игра вътре в църква, защото истината е, че не е голяма работа (но не всички държави са равни пред закона). Тази новина със сигурност стана вирусна поради тази причина.

спират youtuber pokemon go russia
спират youtuber pokemon go russia

Youtuber арестуван за игра на Pokémon GO в църква

Pokémon GO стана свидетел на много новини, свързани с нещастия, като прегазване, арести… но тази новина ни разочарова, защото руски youtuber се озова в затвора само за улавяне на покемони в църква.

Това не е лъжа и стана вирусно само поради тази причина, защото е много поразителна новина. Но на кого се е случило? Този човек е Ruslan Sokolovsky, руски ютубър, който качи видео, в което се вижда как улавя покемони в църква… той сподели видеото и то надхвърли повече от 1 милион гледания само за да го окачи.

Но Руската църква реши да предприеме правни действия

Това, което този човек не очакваше (и ние също), е, че Руската православна църква предприе съдебни действия срещу този човек, този руски youtuber, който в крайна сметка беше арестуван за качване на видеоклип в който е видян да хваща покемони в църква.

И знаете ли кое е най-лошото? Не, още не знаете, защото не сме ви казали. Но това дете е изправено пред възможна присъда от 7 години затвор Каква лудост!! Ще ви държим в течение с последните слухове около тази новина, защото бяхме зашеметени.

Какво мислите за новините? Виждате ли го нормално или също ви звучи налудничаво?

Популярна тема