Google Асистент работи ли с мобилни устройства на английски?

Съдържание:

Google Асистент работи ли с мобилни устройства на английски?
Google Асистент работи ли с мобилни устройства на английски?
Anonim

Тези дни чухме много съмнения от нашите потребители и едно от тях беше следният въпрос: Работи ли Google Assistant с мобилния телефон на английски? Ако искате да изпробвате новия гласов асистент на Google, ще знаете, че по-старите Pixels също са налични за Nougat и Marshmallow, но не и по целия свят, така че трик, за който можете да го използвате, е, че поставяте смартфона си на английски.

И така, много потребители ни попитаха дали могат да използват Google Assistant сега само като настроят своя смартфон на английски. И тогава ние разкриваме мистерията, така че не си тръгвайте без да прочетете какво ви казваме:

google-assistant-nexus
google-assistant-nexus

Google Assistant работи с мобилни устройства на английски

В момента може да имате Google Assistant на вашия смартфон, но може и да не го знаете… за да опитате късмета си, трябва да направите следното и ако работи за можете да се похвалите, че имате новия гласов асистент на великия G:

  • Отидете на езикови настройки и изберете английски. Можете да изберете американски английски, защото обикновено е по-лесно за разпознаване и също така да говорите този американски английски.

След като направите горното, всичко, което трябва да направите, е тествайте дали имате Google Assistant. Вече ви казахме как да активирате Google Assistant по това време, така че просто трябва да следвате тези стъпки и да видите какво ще се случи. Тоест направете следното:

  • Натиснете бутона Начало (както бихте направили преди, за да влезете в Google Now). Ако го имате, той ще покаже, че имате Google Assistant и ако искате да го активирате. Кажете „да“и изречете „Ok Google“с английски акцент, така че да ви разпознае без проблеми.

Наистина, само като поставите вашия смартфон на английски, ще имате Асистент

Отсега нататък можете да използвате Асистент само като настроите смартфона си на английски Така че опитайте сега и се насладете, защото това е асистентът на Google, който всеки иска и Малцина могат да го изпробват засега и ако искате да се поглезите, вече отнема време да го опитате.

Ако не работи или имате проблеми, кажете ми, ще ви дам кабел? Насладете се!

Популярна тема