UMIDIGI ще пусне "Xiaomi Mi Mix" с двойна камера

Съдържание:

UMIDIGI ще пусне "Xiaomi Mi Mix" с двойна камера
UMIDIGI ще пусне "Xiaomi Mi Mix" с двойна камера
Anonim

Със сигурност познавате Xiaomi Mi Mix много добре, защото това е грандиозен терминал на Xiaomi, който се отличава със своя голям екран без рамки Е, днес научихме, че производител на смартфон Китайски, UMIDIGI, ще представи много подобен терминал, който може да съответства на C Забележка Ако искате да знаете всичко за този нов UMI смартфон, не си отивай, защото ти казахме:

Засега нямаме твърде много данни, т.е. не успяхме да видим техническите спецификации. Но поне видяхме друго изображение, както ви показваме на основната снимка и не можете да го пропуснете, ако искате да знаете какъв е дизайнът на тази нова алтернатива на Xiaomi Mi Mixще бъде като

umidigi без рамки
umidigi без рамки

UMIDIGI ще пусне “Xiaomi Mix” с двойна камера

Какво очакваме от новия UMI? Ако слуховете са верни, ще имаме терминал с много голям екран. Знаем също, че това ще бъде устройство с красив и елегантен дизайн.

Това, което също знаем е, че ще има двойна камера, което ще ви позволи да се насладите на много опции, защото все повече и повече терминали излизат с тази функция и бихме могли считайте го за задължително. Вече го видяхме на UMIDIGI Z PRO, така че със сигурност работи чудесно.

Също така очакваме предна камера в долния център, вместо долу вдясно, както прави залогът на XIaomi, Mi Mix, който споменахме в началото на публикацията. Можете да видите всичко това, което ви казваме в предишните изображения, защото както ви казахме, нямаме повече данни от тези снимки, в които можем да видим външния му вид.

Очакваме топ от гамата на добра цена

Въпреки че не знаем други технически спецификации, подозираме, че ще бъде поне среден клас или може би висок клас. И със сигурност има страхотна цена, за да се позиционира като страхотна алтернатива на Xiaomi Mix, който има такъвуспех.

Това е добра новина, защото сме изправени пред терминал, който не се губи. Какво очаквате от този залог от момчетата от UMI? Ще видим и скоро ще можем да ви кажем повече със сигурност.

Популярна тема