Разберете дали съм бил блокиран в Instagram: 2017 г

Съдържание:

Разберете дали съм бил блокиран в Instagram: 2017 г
Разберете дали съм бил блокиран в Instagram: 2017 г
Anonim

Не разбирам много добре защо понякога хората приоритизират дигиталния си живот повече от личния си, но да го преценявам не е моя работа. Сега много хора ни питат за метод, за да разберат кой ги е блокирал в Instagram и днес ви представяме много добър метод за прилагане през 2017 г. и след това, метод, който не изисква за да инсталирате всяко странно приложение.

Преди няколко дни бяха открити повече от 10 приложения, които са откраднали акаунта ви в Instagram и затова препоръчваме да следвате този метод, за да знаете дали сте били блокирани в Instagram, това е много прост метод. В Instagram също е нормално хората да спрат да ви следват, но понякога дори ви блокират без причина, но… как да разберете дали някой ви блокира?

Потребителят блокира Instagram
Потребителят блокира Instagram

Instagram казва, че е тайна, но има доказателства и следи кой го прави

За разлика от други платформи, които ни улесняват много, Instagram го прави много по-сложен, но методът, въпреки че е рутинен, е много лесен.

Познаването кой ви блокира в Instagram е по-лесно, отколкото изглежда и ако сте в нечий списък с блокирани потребители, ще влезете лесно. На първо място има няколко повече от очевидни теста:

  • Когато търсите потребителя в търсачката, ако името му не се появи, има само две опции:

    • Потребител изтри акаунт без предупреждение, много рядко.
    • Вие сте блокирани.

Сега, ако този тест не е достатъчен сам по себе си, той може да бъде допълнен с помощта на приятел или друг акаунт в Instagram, който създаваме за случая:

  • Потърсете лицето от акаунт на приятел или нов акаунт, който е невъзможно да бъде блокиран, ако се появи, това означава, че сте били блокирани. Ако нямате достъп до друг акаунт, има и много прост трик.
инстаграм-чат
инстаграм-чат

Използвайте браузъра в режим инкогнито и потърсете профила на потребителя с instagram.com/usernameoftheperson (ще трябва да знаете URL адреса на този човек), ако се появи означава, че сте заключили. Има още един метод, в случай че този не ви харесва.

  • Когато изпратите лични съобщения до човек, който ви е блокирал, ще имате достъп до разговора, но ако щракнете върху снимката на човека, ще отидете в профила.
  • Ако съобщението, показано в профила на този човек, е «Няма публикации», той ви е блокирал.

Ако смятате, че няма причини да бъдете блокирани, винаги можете да използвате други социални мрежи или реалния живот, за да говорите с този човек, но аз правя препоръка, не го правете. Ако някой иска да ви блокира, това е, защото не ви иска в своя Instagram и това също не е краят на света.

Популярна тема