Не мога да слушам нови песни в Spotify

Съдържание:

Не мога да слушам нови песни в Spotify
Не мога да слушам нови песни в Spotify
Anonim

Spotify е една от онези платформи за стрийминг музика, които продължават да триумфират въпреки всички конкуренти, които се появяват. Успехът на Spotify, дори и да не прави толкова много пари от него, се крие в безплатния план, но безплатният план на Spotify винаги е бил възпрепятстван от големия брой конкуренти, които излязоха на платформата.

Не за първи път Spotify ограничава безплатния план и сега може да го направи по различен и по-оригинален начин, Spotify може да забрани слушането на хитове и новини в безплатната версия на платформата. Дори и с това ограничение Spotify пак ще бъде по-привлекателен от конкуренцията като Google Play Music или Apple Music, които не предлагат никакъв вид безплатен план за потребителите.

spotify музика
spotify музика

Защо Spotify иска да ограничи безплатния план?

Идеята на Spotify е да ограничи безплатния план до избягване на плащането на толкова много възнаграждения на звукозаписните компании, тъй като очевидно най-успешната или най-новата музика изисква плащане на по-високи ставки на бъди чут.

Безплатният план на Spotify има вградена реклама от дълго време и е нормално Spotify да трябва да покрива гърба си с нещо, но имаше време, когато позволяваше само слушане на 10 часа безплатна музика на месецМесеци по-късно Spotify реши да възстанови платформата както преди и сега е както в началото, с реклами, но без ограничения.

Spotify е най-добрата услуга за стрийминг на музика

В момента тази възможна промяна и ограничаване на безплатни акаунти, така че да не могат да слушат хитове или новини, все още не е потвърдена от Spotify, но изглежда, че е една от решенията, които се разместват от платформата, за да могат да направят бизнеса ви по-печеливш.

музикалният бизнес изглежда не е силен пазар поради количеството пиратство там, но все пак Spotify продължава да предлага най-конкурентното предложение. Не че платформата му е по-добра във всяко отношение, Spotify, в ограничена степен или не, е единствената платформа за стрийминг на музика, която ни позволява да я използваме безплатно с включени реклами.

Популярна тема