Google Асистент няма да е наличен за таблети

Съдържание:

Google Асистент няма да е наличен за таблети
Google Асистент няма да е наличен за таблети
Anonim

Тестваме Google Assistant от няколко дни и го харесваме, защото интелигентният асистент на Google най-накрая е готов и се справи добре. Наскоро научихме, че вече няма да бъде ексклузивен за Pixel, но ще бъде достъпен за смартфони с Nougat и Marshmallow. Нещо ужасно беше потвърдено днес, че Google Assistant няма да е наличен за таблети

Потребителите, които искат да изпробват виртуалния гласов асистент на Google на своите таблети, няма да могат, защото знаем, че няма да е наличен поне засега. Ясно е, че новият Google Assistant ни дава много повече възможности, защото е умен и е нещо като сбъдната мечта, но се надявахме, че ще се появи и при таблети. Въпреки че новината не е окончателна, може да дойде по-късно.

Активирайте Google Assistant
Активирайте Google Assistant

Google Асистент няма да е наличен за таблети

Както научихме тази сутрин, въпреки факта, че Google Assistant идва на нови устройства от 2 седмици, все още има много потребители, които не са получили своята доза от новия Google Assistant.

Лошата новина, която научихме днес, както очаквахме, е, че потребителите, които се свързват чрез таблет, няма да могат да имат Асистент Това е лоша новина, защото беше алтернатива на тествайте го, но изглежда, че « Асистентът ще бъде наличен за смартфони с Nougat и Marshmallow с услуги на Google Play, но не и за таблети «, така разбрахме благодарение на момчетата от Android Police.

Потребителите, които имат таблет, няма да могат да го използват на себе си

Това е лоша новина за потребителите, които имат таблет и искат да го използват оттам, защото няма да могат. Не знаем дали завинаги или временно. Така или иначе, ние ще ви държим в течение.

Ако искате да изпробвате Assistant на таблета си сега, не опитвайте, защото няма да работи, най-добре е да изчакате известно време, за да видите дали Google ще премисли.

Ако искате да научите повече за Google Assistant, в този урок ще ви кажем как да активирате Google Assistant и неговите изисквания, а след това и най-добрите трикове, за да го натиснете.

Какво мислите за новините? Щяхте ли да го използвате на таблета си, но не можете?

Популярна тема