Най-добрите Android приложения за работа в офиса

Съдържание:

Най-добрите Android приложения за работа в офиса
Най-добрите Android приложения за работа в офиса
Anonim

Както знаем, в Google Play Store има приложения за почти всичко. Всъщност е трудно да се намери нещо, върху което никой не е създал приложение. В наличния "безкраен" каталог има толкова много опции, че често е трудно да се спре един. Искате ли да знаете кои са най-добрите приложения за Android за работа в офиса?

Но въпреки че знаем, че можем да имаме приложения за почти всичко, това, което наистина ни интересува, е да можем да използваме най-добрите опции за ежедневна употреба. В крайна сметка да имаме най-добрата възможност за изпълнение на ежедневните задачи е най-важното нещо и ако успеят да ни спасят, работим много по-добреЕто защо днес ще ви посъветваме кои за нас са свързаните с работата приложения, които не могат да липсват на нашите Android смартфони.

Работни приложения, които не могат да липсват на вашия смартфон

Случва се нашите смартфони да са отражение на самите нас. Нашите вкусове, нашата работа, нашите предпочитания. Следователно всеки смартфон е различен от другия. Всеки потребител смята различните приложения за основни. И е трудно да се свържат двама потребители, които споделят едни и същи приложения.

Като игнорираме приложенията, които всички използваме и които често са предварително инсталирани, има няколко налични опции. В зависимост от начина, по който използвате вашия смартфон, в свободното време или на работа, ще има различни приложения, които да разгледате.

Що се отнася до приложенията, посветени на производителността, можем да намерим конкретни приложения за много разнообразни задачи И ако искаме да използваме нашите устройства за работни цели трябва да разграничим вида на извършваната работа, за да изберете най-добрия вариант

За всичко това ще ви посъветваме някои приложения, които ще послужат за повишаване на производителността на работата. Въз основа на факта, че организацията е първата стъпка и че има някои основни инструменти, тези приложения ще помогнат работата и задачите да се изпълняват по възможно най-координирания и ефективен начин

Приложения, които ви помагат в работата

Trello

лого trello
лого trello

Това е добре известно приложение сред потребителите на уебсайтове, в които няколко редактора си сътрудничат. Но се използва и в офиси с различни споделени задачи. Системата е толкова проста, колкото и ефективна. По много визуален начин можем да проверим няколко аспекта в панел, който бихме могли да считаме за черна дъска.

В този панел можем да създаваме различни списъци, в които ще вмъкваме картиЕдна, например със задачите, които трябва да изпълняват служителите на даден офис. И тогава можем да добавим толкова списъци, колкото искаме, в зависимост от нашите нужди. Изпълнени задачи, изпълнени задачи, архивирани файлове. Каквото искаме.

Този удобен инструмент се използва за отдалечена проверка на състоянието им, например чакащи задачи Колко работа е свършена или кой каква задача изпълнява. След като чакаща задача бъде изпълнена, можем да плъзнем етикета към списъка с изпълнени задачи. Просто, но ефективно.

Evernote

лого на evernote
лого на evernote

Това е приложение с дълга история. И това се забелязва в качеството на приложението, разработено за постигане на организация по лесен и бърз начин. Ако трябва да организирате ефективно задачите си, Evernote е вашето приложение. В хаотична офис среда с безкрайни задачи, Evernote може да ви помогне много.

Пишете важни бележки, запазвайте екранни снимки на снимки, pdf документи, всичко, от което се нуждаете Evernote го запазва, за да го имате, когато имате най-голяма нужда. С вашия личен акаунт можете да имате незабавен достъп до файловете, бележките или документите, записани от всяко устройство.

Важен инструмент в продуктивен ден за ден. Не забравяйте нищо, не оставяйте нищо висящо. Имайте всичко под ръка и на момента. Почти милион и половина изтегляния на това приложение говорят сами за себе си. За офиса, за бизнеса, за класове или у дома, Evernote е универсално и ефективно приложение.

Dropbox

падаща кутия
падаща кутия

И още едно приложение, което заслужава прозвището "essential". Dropbox е мястото за съхраняване на файлове, документи или снимки, без те да заемат място на нашите устройства. Както знаем, това също не е ново приложение, но заслужава място сред оптималните приложения за работата.

Гъвкав, лесен за използване и наистина много удобен. Споделяйте файлове с когото искате, без да ги изпращате. Незабавно изтеглете документ, който някой е качил в споделения акаунт на dropbox. Създайте резервно копие на документите си и ги достъпвайте незабавно от всяко „устройство“с интернет връзка.

Ако трябва да споделяте файлове и изпращането им включва досадна работа по компресиране и декомпресиране, Dropbox може да ви помогне. Особено полезно за работа с големи файлове. Осъществете достъп до документа, редактирайте, променете каквото е необходимо и го архивирайте отново. Dropbox е наистина полезно място за съхраняване на документация, споделена или не.

Мален скенер

TinyScanner
TinyScanner

Това приложение е идеален инструмент за използване на нашия смартфон като скенер за документи. Използвайки нещо, което всички смартфони включват, камерата. Tiny Scanner превръща мобилния ви телефон в джобен скенер.

Изпратете незабавно документа, който имате на масата, във формата, от който се нуждаете. Сканирайте документа с камерата и го изпратете като PDF с лесни стъпки. Това приложение ще направи живота ви в офиса малко по-лесен.

Нива на контраст, нива на сивото и много други опции ще направят документите ви да изглеждат точно така, както ви трябва. Tiny Scanner е съвместим с EverNote и Dropbox. Какво чакате, за да го изтеглите?

Харесвате ли нашата селекция от приложения за офиса? Бихте ли добавили някой към списъка? Можете да го направите в коментарите.

Популярна тема