Google официално понижава версията на Nexus 6 до Android 7.0

Съдържание:

Google официално понижава версията на Nexus 6 до Android 7.0
Google официално понижава версията на Nexus 6 до Android 7.0
Anonim

Представете си, че вместо да получите Android 7.0 Nougat, вие получавате Android 5.1 Lollipop и оставате без Marshmallow. Не точно това, но Google пусна OTA актуализация за Nexus 6 с официално понижаване.

Как си? Собствениците на Nexus 6 получават OTA актуализация за надграждане от Android 7.1.1 до Android 7.0 Nougat back Най-лошото в това не е, че идва с корекцията за сигурност от март, а че тази актуализация, освен ако нямате много чист телефон, дава много грешки.

официално понижаване на google
официално понижаване на google

Следващата актуализация на Nexus 6 ви принуждава да нулирате телефона

Много потребители съобщават, че вместо да получат OTA към Android 7.1.2, което би било следното, те получават OTA с Android 7.0 Nougat и най-лошото от всичко е, че е официално и Google го разпространява за нещо много важно, многото грешки в Android 7.1.1.

За да попречи на потребителите да преминават през целия живот, за да понижат Google направи официално понижаване, но това оставя потребителите без Android Pay и причинява повече от един проблем с телефона. В допълнение към това много често се случва, ако понижите версията, други приложения да бъдат поставени на пауза за постоянно.

Android не е предназначен за понижаване без почистване

Това означава, че след като получите OTA актуализацията на Nexus с Android 7.0, ще трябва да направите нулиране на софтуера, така че мобилният телефон отново да работи добре. Не че Google е загубил oya, но е вярно, че многобройните оплаквания относно тази актуализация, която отне толкова много време, за да пристигне, доведоха до масово понижаване от самата Google.

Google коментира чрез Reddit, че е необходимо да инсталирате Android 7.0 Nougat OTA на Nexus 6, за да продължите с официалната програма за актуализиране и ако потребителите имат проблеми с приложенията, ще трябва да възстановите фабричните настройки на устройството, за да разрешите проблемите.

За за първи път виждаме как марка изпраща OTA за понижаване и това може да означава само две неща, че Nexus 6 няма да получи повече версии на Android или че ще се актуализира директно до Android 7.1.2, което е малко вероятно.

Популярна тема