WhatsApp официално възстановява стари състояния

Съдържание:

WhatsApp официално възстановява стари състояния
WhatsApp официално възстановява стари състояния
Anonim

WhatsApp е компания, която избира да слуша своите потребители, макар и не толкова, колкото би трябвало. Преди няколко седмици WhatsApp пусна новите статуси за всички, но скоро примирието беше предъвкано и хората започнаха да се тревожат, защото бяха елиминирали старите статуси на живота.

WhatsApp не иска да се откаже от новите статуси, но след като измисли метод за възстановяване на старите статуси, вече потвърди, че те ще бъдат официални и че ще съществуват едновременно с текущите състояния. WhatsApp потвърждава, че ще имаме и двете системи за състояние на платформата. Ако искате да възстановите старите състояния, трябва да знаете, че с този метод можете да го направите без проблем.

Активирайте класически състояния на WhatsApp
Активирайте класически състояния на WhatsApp

Защо WhatsApp възстанови старите статуси за всички?

От платформата направиха официално съобщение и причината е повече от ясна, WhatsApp, както коментира в изявлението си, е насърчен да слуша потребителите. Той не само го потвърди, но и постави съмнителна дата, може да пристигнат следващата седмица в официалната версия, в момента вече са в бета версия.

„Чухме от нашите потребители, че са загубили възможността да актуализират своя профил чрез текст, така че решихме да интегрираме тази функция обратно в секцията Настройки. Сега актуализацията ще се показва до името на профила, но в същото време продължаваме да подобряваме новите статуси, за да дадем на потребителите по-забавен и ангажиращ начин за споделяне на снимки, видеоклипове и-g.webp

Ясно е какъв път ще следва WhatsApp, ще продължим да имаме стар статус, въпреки че не се нарича така, но ще бъде описание на профил, който можем да използваме като статус, и компанията ще продължи да подобрява нови състояния.

Планът на Зукърбърг да унищожи Snapchat вече проработи, няма нужда да настоявате повече, но дадоха да се разбере, че ще продължат да правят нововъведения, така че потребителите да могат да споделят статуса си чрез платформата въпреки че не знам за вас, но аз не съм забелязал моите приятели да използват тази функция твърде много, поне нищо подобно на използването на Instagram Stories, които са имали огромен успех. Използвате ли новите статуси на WhatsApp?

Популярна тема