Безплатно изтегляне HTC Sense Companion: Виртуалният асистент на HTC

Съдържание:

Безплатно изтегляне HTC Sense Companion: Виртуалният асистент на HTC
Безплатно изтегляне HTC Sense Companion: Виртуалният асистент на HTC
Anonim

HTC не се предава, въпреки факта, че днес вече не е на гребена на вълната, както беше, когато започна с Android, HTC иска да направи окончателния скоки се промъкнете между един от производителите на телефони.

Ако HTC не може да се справи сам, ще го направи, като продава телефони от други марки, но разбира се, новият HTC U Ultra и новият HTC U Play са два добри телефона. В допълнение към представянето на тези два телефона, HTC представи и свой собствен виртуален асистент, наречен Sense Companion, който много ни напомня за японска марка, наречена Sony.

htc-u-ultra-u-play
htc-u-ultra-u-play

HTC Sense Companion е наличен в Google Play

Sense Companion започна като ексклузивно приложение за HTC U Ultra и HTC U Play, но сега HTC реши да публикува това HTC приложение в Play Store, въпреки че в момента то е достъпно само за по-стари модели на HTC като като HTC 10 и HTC One M9.

Sense Companion има операция, подобна на тази на Siri и Google Assistant, два добре познати виртуални асистента, които могат да бъдат победени от новия Bixby на Samsung веднага щом бъде пуснат. Ще бъде ли Bixby толкова революционен, колкото хората очакват? Ще представи ли Samsung последния трейлър, след като инвестира толкова много пари в покупката на Viv?

Не можете да инсталирате HTC Assistant, ако не използвате HTC телефон

В момента не е възможно да инсталирате асистента на HTC на който и да е мобилен телефон с Android, но е възможно в бъдеще HTC да отвори забраната за всички. HTC Sense Companion се учи от потребителя, като събира данни от тяхното поведение и по този начин предлага персонализирани предложения и важна информация.

Някои препоръки от Sense Companion са близки места за хранене въз основа на местоположение, места, които сте били, напомняния, свързани със смартфон (батерия или възможност да не достигнете края на деня с нея) и още подробности, които не са никак лоши. Искате ли да видите приложението в Google Play? Безплатно е, но не е за всеки, жалко.

Популярна тема