Как да се обаждате с Telegram: изтеглете новата версия

Съдържание:

Как да се обаждате с Telegram: изтеглете новата версия
Как да се обаждате с Telegram: изтеглете новата версия
Anonim

Telegram веднъж завинаги включи гласови повиквания в своето приложение, точно както WhatsApp направи преди много време. Разбира се, той не закъснява, тъй като Telegram не е толкова стар, но можеха да са малко по-бързи (за тези, които се интересуват, тъй като голяма част от хората нито очакваха, нито искаха пристигането му).

Най-вероятно през следващите месеци (може би дори през 2018 г.) те ще включват видео разговори, точно както WhatsApp направи по това време. В този случай е малко по-сложно и затова може да им отнеме повече време за развитие.

Как да използваме обаждания в Telegram

Засега обажданията не са достигнали до стабилната версия, нито са достигнали до целия свят Тоест, ако нямаме бета версията и ако не сме от Ако имаме достатъчно късмет да получим функцията, ще трябва да я изсмучем, тъй като ще трябва да изчакаме, докато решат да я включат във финалната версия.

снимка
снимка

Първото нещо, което трябва да направим, е да изтеглим бета APK на Telegram Има много канали, където можем да го намерим. Пример за тях е @TGramBeta, от където, ако се вгледаме, можем да изтеглим файл с име tgrambeta.apk. Ще трябва да го изтеглим, за да можем да го инсталираме. Когато вече го имаме сред нашите файлове, ние го отваряме (просто кликваме върху иконата на файла в същия канал). Помощникът ще ни води по време на инсталацията, така че ще трябва да следваме стъпките, посочени на екрана.

След като го инсталираме ще трябва да проверим дали сме един от тези щастливи потребители, в противен случай нашето приключение свършва тук. За да разберем, ще трябва да отворим менюто от лявата страна. Ако има един от елементите на списъка, който казва Обаждания, това е, че можем да ги правим и получаваме.

За да извършим едно от тези обаждания, стига да знаем за някой, който ги има, ще трябва да отидем в техния чат, след това да щракнете върху бутона за меню и след това върху Повикване. Всичко е много интуитивно и много подобно на WhatsApp и други приложения от този стил.

Популярна тема