Споделете публикация във Facebook в WhatsApp

Съдържание:

Споделете публикация във Facebook в WhatsApp
Споделете публикация във Facebook в WhatsApp
Anonim

Може да не знаете това, но в същото време, когато бяха добавени видеообажданията в WhatsApp, преди около 4 месеца, те добавиха и възможността за споделяне на публикация във Facebook в WhatsAppРазбира се, за това трябва да сме на телефона, защото на компютъра нямаме възможност да използваме WhatsApp или поне първоначално.

Жалкото е, че тази собствена функция вече не съществува, нито за споделяне в WhatsApp, нито за споделяне в друго приложение. Това беше бутон, който намерихме до бутона за споделяне и който казваше Изпрати с икона на WhatsApp. Разбира се, имаме и други по-традиционни опции, макар и не толкова удобни.

Може да се интересувате от: Разберете как можете да използвате WhatsApp на таблет

Споделете публикация във Facebook в WhatsApp

снимка
снимка

Както ще видим на изображенията по-горе, ще трябва да отидем до всяка публикация (тази, която искаме да споделим). След като сме там, ще намерим бутон в горния десен ъгъл, като стрелка, гледаща надолу. Ще се отвори контекстно меню (или еквивалент на контекстно меню във Facebook) и ще трябва да щракнем върху бутона, който казва Копиране на връзката

Ако сме направили всичко както трябва, ще получим съобщение, че URL адресът е успешно копиран в клипборда След това ще трябва да отидем до WhatsApp чат, където искаме да изпратим публикацията. Продължаваме да натискаме полето, където пишем текста, който искаме да изпратим. Когато се появи новото контекстно меню, щракнете върху Поставяне.

Сега просто трябва да изпратим съобщението (ако искаме да добавим нещо към съобщението сега е съобщението, сега е моментът) и ще сме споделили успешно Facebook публикувайте в WhatsApp.

Може да се интересувате от: Защо се върнаха старите статуси в WhatsApp?

Разбира се това е съвместимо с Telegram, Gmail или всяко друго приложение Тъй като Facebook е едно от приложенията, които нямат бутон за споделяне с други приложения. Голям недостатък, без съмнение. И това е, че не само ние губим, но и Facebook губи възможността да споделяме неговите публикации.

Популярна тема