7-те най-добри неща за Samsung Galaxy S8

Съдържание:

7-те най-добри неща за Samsung Galaxy S8
7-те най-добри неща за Samsung Galaxy S8
Anonim

Докато феновете на Apple чакат iPhone 8 или нов iPhone X Edition, който не пристига, Samsung има Galaxy S8, готов за бонбони. Galaxy S8 е на път да излезе на пазара и това е всичко, което трябва да знаете.

Сега, чрез изтекли, характеристики на бъдещия мобилен телефон на Samsung и ние имахме честта да съставим 7 неща за Galaxy S8, които ще ви оставят впечатлени. Вече няма много мистерии в Galaxy S8, но искаме да видите какво ви очаква в Galaxy S8 и да знаете дали това наистина е вашият нов телефон.

Samsung Galaxy S8 с лого
Samsung Galaxy S8 с лого

Кои са 7-те нови неща, които ще видите в Galaxy S8?

Има новости, които се очакваха, но има някои неща, които са наистина интересни, новости продължение, други новости са по-ексклузивни, но ясно е, че това ще бъде monda и ние ще го тестваме възможно най-скоро.

Дизайн

Дизайнът на Galaxy S8 и Galaxy S8 + без съмнение ще бъде един от най-добрите на пазара. Бутонът за начало е премахнат и телефонът получава голям екран без рамки отстрани и с намалени рамки.

Освен това Galaxy S8 ще се доближи по размер на екрана до 5,2-инчов телефон с 5,7-инчов екран без проблем и това е нещо, което само Samsung и Xiaomi с техния Mi Mix са постигнали досега.

Екранът: Нов размер, нова резолюция и извивки за всеки

Екранът, този път, отново ще бъде много по-добър от конкуренцията и истината е, че ще ни впечатли, има няколко ключови фактора в новия екран на Galaxy S8:

  • По-голям размер в по-малко пространство: 5,8-инчов екран и 6,2-инчов екран с подобен размер на Galaxy S7 и Galaxy S7 Plus и в двете версии, донякъде достоен за възхищение.
  • По-висока разделителна способност: Изглежда, че ще има нова WQHD+ резолюция и противно на слуховете, смятаме, че тя трябва да бъде 2960 x 1400 пиксела, тъй като 2400 биха били за почти квадрат екран, освен ако няма двойни пиксели, няма начин да се достигне тази разделителна способност на мобилен телефон като този.
  • Извити екрани за всеки: Няма да има плосък Galaxy S8, не. Всеки ще се наслади на зашеметяващия дизайн на екрана Edge, който толкова много впечатлява потребителите и всеки ще каже, че Galaxy S8 е красив.

Скенерът на ириса, на който не можахме да се насладим на Note 7

Galaxy Note 7 пусна скенер за ириса, за който не знаехме колко добре работи ежедневно, откакто беше изтеглен от пазара. Galaxy S8 ще включва скенер за ириса, който ще позволи отключване на телефона само с поглед, тъй като четецът на пръстови отпечатъци не е отпред.

В допълнение към включването на скенер за ириса ще имате защитена папка, която може да бъде отключена с него и сигурността се повишава на друго ниво. Имайте предвид, че не ни харесва много скенерът за пръстови отпечатъци ще бъде на гърба.

Samsung Galaxy S8 с калъф
Samsung Galaxy S8 с калъф

Най-добрите фотоапарати на пазара, отново

Samsung знае, че телефон за 800 евро трябва да има най-добрата камера на пазара или една от най-добрите. Ако Galaxy S7 продължи на втора позиция, Galaxy S8 и Galaxy S8 + ще включват важни подобрения.

Samsung изглежда се повтаря отново със задна камера Dual Pixel и 8 MP камера отпред, които ще подобрят селфитата, както потребителите заслужават. Остава да видим дали може да намали фокуса за допълнително подобряване на снимките при слаба светлина.

Нов режим на работния плот

Samsung изглежда не си почива и всяка година иска да предложи най-доброто. Тази година изглежда, че Samsung може да даде възможност на потребителите да се свързват към мобилния телефон, сякаш е компютър.

Samsung може да предложи настолен Android със сърцето на мобилния телефон и истината е, че е много интересен. HP Elite x3 с Windows предлагаше същото, но Samsung знае как да прави нещата и ако извади интересни аксесоари, това може да е нов начин на работа. Android е много платежоспособен и TouchWiz може да има тайни, които самият роден Android не включва

Най-мощните процесори на пазара с режим на висока производителност

Samsung Galaxy S8 и Samsung Galaxy S8 + ще бъдат първите телефони от производител от най-високо ниво, които монтират най-новите процесори, новото поколение от 10nm. йени

samsung galaxy s8 exynos 8895 двойна камера
samsung galaxy s8 exynos 8895 двойна камера

Новите процесори ще бъдат Snapdragon 835 на Qualcomm в американски телефони и Exynos 8895 в случай на международни Galaxy S8. Надяваме се да видим представяне от друго ниво, невиждано никога на мобилни устройства.

Освен това, дори новите телефони на Samsung ще предлагат специален режим на производителност, Режим на производителност, който ще позволи да се използва пълната мощност на телефона, когато потребителят има нужда от нея.

По-дълъг живот на батерията от Galaxy S7

Въпреки че докладите говорят за 3000 mAh батерия и друга 3500 mAh батерия за Galaxy S8 + изглежда, че новият Samsung отново ще предложи конкурентна автономност.

Новото бързо зареждане, много по-бързо, и ефективността на новите 10nm процесори, които Samsung Galaxy S8 ще вдъхне, се надяват да съответстват и дори да подобрят това, което Galaxy предлага Company S7.

Какво мислите за 7-те нови функции, които ще ви впечатлят в Samsung Galaxy S8? Изглежда, че тази година Samsung отново дава всичко от себе си и това, че той дойде последен в битката, не означава, че ще остане в спокойна позиция.

Популярна тема