ELEUI: Новият персонализиран Android на Elephone

Съдържание:

ELEUI: Новият персонализиран Android на Elephone
ELEUI: Новият персонализиран Android на Elephone
Anonim

Китайските компании осъзнават, че предлагането на стоков Android не работи. Стандартният Android обикновено в крайна сметка се разваля и освен това никой не го харесва, само феновете на Nexus и Pixel, или грешим много?

Обикновено добрите слоеве за персонализиране на Android добавят, а не изваждат. Говорим за TouchWiz (колкото и да беше критикуван, той е един от най-добрите), говорим за Sense, можем да споменем MIUI като един от онези, които позволяват най-голям контроли това прави най-добрата оптимизация на устройствата и т.н Сега марката Elephone беше насърчена да създаде нов интерфейс, наречен ELEUI.

ELEUI интерфейс Elephone
ELEUI интерфейс Elephone

ELEUI, новият интерфейс на Elephone

Конкуренцията е брутална и разграничаването ви на софтуерно ниво също е важно. Що се отнася до китайските марки, видяхме много от тях да използват наистина добри слоеве, дори ZUK със скорошния ZUI показа, че може да прави нещата доста добре.

Сега Elephone разработва ELEUI точно както Vernee проектира VOS и можем да видим част от интерфейса, въпреки че няма следа от стартовия панел, виждаме само зареждането екран и също имаме възможност да видим заключения екран.

Слоевете за персонализиране добавят, а не изваждат

Въпреки че Material Design дойде в Lollipop, за да промени нещата и да направи стоковия Android по-красив, все още много липсва на Android на Google, за да забележат хората, че се влюбват в него дизайн.

Стокът на Android изглежда скучен и има също много неща, които не включват като стандарт и които трябва да дойдат в средата на 2017 г. Изглежда, че следващата актуализация на интерфейсът на Elephone ще има много хубави ефекти на преход и по-добре проектирана графика.

В допълнение към това, трябва да вземем под внимание, че те със сигурност ще персонализират малко стартовия панел, така че да предлага много по-приятелски ефект, а не толкова безличен като класическия стоков Android. ELEUI също трябва да включва функции, които го отличават от конкуренцията и интересни функции, които го правят уникален. В момента нямаме дата на пускане на новия интерфейс, но вече очакваме с нетърпение да го изпробваме. Ще достигне ли до новия Elephone S7? Не забравяйте, че го анализирахме, защо не го погледнете? Може би ще пристигне с бъдещия Elephone Z1.

Популярна тема