Филтриран Xiaomi Redmi Pro 2: Цена и пускане на пазара

Съдържание:

Филтриран Xiaomi Redmi Pro 2: Цена и пускане на пазара
Филтриран Xiaomi Redmi Pro 2: Цена и пускане на пазара
Anonim

През тези дни беше обмислена възможността скоро да има нов Xiaomi Redmi Pro и изглежда, че сега новият Redmi Pro 2 е изтекъл с много подробности. Този нов Xiaomi Redmi Pro 2 ще пристигне в края на март и истината е, че спецификациите му не са никак лоши.

Redmi Pro 2 ще се конкурира директно в средния клас, но се надяваме, че ще има и Global ROM, тъй като липсата му в първия модел направи Redmi Pro не беше добре известен в западните страни.

Xiaomi Redmi Pro
Xiaomi Redmi Pro

Как ще изглежда Xiaomi Redmi Pro 2?

Чрез известния Weibo пристигат важни данни за това какви биха били спецификациите на Xiaomi Redmi Pro 2 и те не изглеждат зле:

  • Метален дизайн на едно тяло, подобен на предишния Redmi Pro 2, но може би с по-малко кариран дизайн.
  • 5,5-инчов екран вероятно с резолюция 1080p FullHD и 2.5. D покритие.
  • Процесор MediaTek Helio P25, процесор, който все още не е навлязъл на 10-ядрения пазар и няма какво да завижда на Helio X20 и Helio X25. Сега може да има и версия с Qualcomm Snapdragon 660.
  • Две 12-мегапикселови камери със сензор Sony IMX362, които биха предложили 25 mm f/1.7 обектив за впечатляващи снимки при слаба светлина и с двутонална LED светкавица за добро разрешаване на най-тъмните среди.

Цена на Xiaomi Redmi Pro 2

Към всичко това трябва да добавим около 4 GB RAM и 64 GB памет, въпреки че ще има и версия на 6 GB RAM със 128 GBхранилище. Цените, както се очаква, ще бъдат малко адаптирани към различните две версии, които ще бъдат пуснати и са криптирани в:

  • Цена на Redmi Pro 2 с 6 GB RAM и 128 GB памет – 244 евро за смяна
  • Цена на Redmi Pro 2 с 4 GB RAM и 64 GB памет – 217 евро за промяна

Както винаги промяната никога не е директна и смеем да поставим цената й на около 300 евро за най-високата версия и около 250 евро за най-евтината версия, която ще бъде много компетентна.

Популярна тема