Как да използвате WhatsApp на таблет

Съдържание:

Как да използвате WhatsApp на таблет
Как да използвате WhatsApp на таблет
Anonim

Един от недостатъците на WhatsApp в сравнение с други приложения за незабавни съобщения (като Telegram, например), е, че не е междуплатформено, така че не можем да инсталираме приложението на няколко устройства, между другото. Точно както не можем да го инсталираме на няколко устройства едновременно, не можем да го инсталираме на компютър с Windows или дори на таблет, дори ако той дори работи с Android като операционна система.

Но, за щастие, винаги има трикове и благодарение на тях можем да инсталираме WhatsApp на таблет, стига да има Android. Няма да можем да го направим от Play Store, но ще можем да го направим от други алтернативни магазини за приложения.

Как да инсталирате WhatsApp на таблет

WhatsApp ще добави нови емотикони през 2016 г
WhatsApp ще добави нови емотикони през 2016 г

Инсталирането на WhatsApp на таблет е толкова лесно и просто, колкото изтегляне на необходимия APK. Разбира се, ще ни трябва мобилен телефон (дори и да не е смартфон), за да получим необходимия SMS за активиране на използването на приложението. Това са стъпките, които трябва да следваме:

  1. Изтеглете WhatsApp APK.
  2. Ние го управляваме.
  3. Инсталираме приложението (просто следвайте стъпките).
  4. Поставете нашия телефонен номер.
  5. Въведете кода за сигурност, който пристига на телефона.
  6. Поставяме нашето име и държава и това е.

Както видяхме, процесът изобщо не е сложен, дори би било възможно да го изтеглите от Play Store, но WA просто не иска, защото нали сега не му отива. От друга страна, не би трябвало да има допълнителни усложнения при прилагането на този метод, тъй като все едно го инсталираме на мобилен телефон, без наистина никакви вариации.

Как да използвате WhatsApp, без да го инсталирате на таблет

WhatsApp уеб
WhatsApp уеб

Имаме и опцията да използваме WhatsApp, без да се налага да го инсталираме Но за тази опция очевидно ще трябва да имаме мобилен телефон, който вече има WhatsApp. Това, което ще направим, е да използваме уеб приложението за компютри, което за щастие работи и с мобилни телефони и таблети, разбира се.

  1. Отваряме любимия си уеб браузър (Google Chrome или друг).
  2. Поставяме «Преглед като в компютър».
  3. Влизаме в уеб версията на WhatsApp.
  4. Следваме инструкциите, показани на екрана.

Това са двата метода, които съществуват в момента и както виждаме, и двата изискват мобилен телефон. Първият метод ни показва как можем да го инсталираме окончателно, докато вторият ни позволява да го използваме, докато смартфонът е с включен WhatsApp.

Популярна тема