Как да получите 100 000 монети и сандък Champions в Clash Royale

Съдържание:

Как да получите 100 000 монети и сандък Champions в Clash Royale
Как да получите 100 000 монети и сандък Champions в Clash Royale
Anonim

Supercell, разработчикът на Clash Royale (и други много известни игри) обикновено пуска оферти на всеки "x" път с безплатни неща или като цяло отстъпки. Но не е безплатно, защото ще трябва да достигнем определено ниво или, ако не успеем, да направим нещо, за да го отключим. Това е един от тези поводи, защото те са пуснали оферта за получаване на 100 000 монети и Champion's Choice Chest С едно условие, разбира се.

Какво трябва да направим в този случай? Това е „толкова лесно“, колкото да стигнете до Легендарната арена. Имайте предвид, че с тази медна карта ще имаме гарантирана легендарна карта, така че тя е една от най-ценните (ако не и най-голямата).

100 000 + легендарна карта за 24, 99 евро

снимка
снимка

Ще трябва да платим, да. Въпреки това наградата все още е много сочна само за 24,99 евро, защото не забравяйте, че на реалната цена ще струва много повече Приблизително реалната стойност на сандъка и монетите е четири пъти по-висок. Не е известно дали тази оферта е ограничена във времето, но това, което се знае е, че продължава 12 часа след достигане на Легендарната арена.

Може да се интересувате от: Колко често получавате специални оферти в Clash Royale?

Честотата на този тип оферти обикновено е седмична, въпреки че може да има вариации между една и друга в зависимост от новите карти, които наскоро бяха въведени в играта.

Тази оферта е придружена, разбира се, от голяма актуализация, която ще пристигне постепенно до 24, когато ще можем да се насладим на всички нови функции. Легендарната арена, за която говорим, е новата, номер 11, която пристигна, разбира се, с тази нова версия.

Имаме и други подобрения като четири нови карти или режима на клановата битка, който въпреки че все още не е пристигнал окончателно, ние го знаем: това е режим, с който можем да виждаме писмата от нашия партньор, както и да можете да видите движенията им, преди да стигнат до Арената.

Популярна тема