Facebook променя своя интерфейс всеки ден на Android

Съдържание:

Facebook променя своя интерфейс всеки ден на Android
Facebook променя своя интерфейс всеки ден на Android
Anonim

Малко ни писна да гледаме как Facebook променя интерфейса на мобилното си приложение всеки ден, поне на Android. проблемът с Facebook е, че колкото и промени да направя, това не коригира големия бъг в приложението.

Както винаги, за да подчертая, проблемът на Facebook при мобилните телефони с Android е лошата му оптимизация и истината е, че Facebook не коригира този проблем или не се връща назад. Вярно е, че Facebook приложението на Android е много полезно, има хиляди неща и т.н. Всички малки неща, които има във Facebook, изразходват много ресурси и батерия на вашия терминал и също така, с многобройните промени, рядко се случва приложение, което стартира класическото съобщение: « Facebook има спряна."

facebook нова секция открийте
facebook нова секция открийте

Facebook, спри да местиш нещата и се заеми с това, което има значение

Разбрах преди няколко дни, че Facebook тества нова функция Discover на телефони с Android и сега продължава да прави промени отново и отново. През последния месец Facebook премахна бутона Приятели 10 пъти, промени бутоните на сайта, добави нова секция и т.н.

Facebook дори се опита да постави бутоните и иконите за навигация в социалната мрежа по-долу, точно както на iPhone. И да, ако има нещо, за което завиждам на iOS, то е само едно нещо, работата му с Facebook. С другите приложения не се случва, консумацията на Android е доста добра и още повече, ако всичко е добре оптимизирано, но в случая с Facebook това е частен случай, работата му е много лоша и на всичкото отгоре причинява много проблеми.

Изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг
Изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг

Не че всеки път, когато се опитам да отворя Facebook, се срива или се обърква, изобщо не, но имам един от най-добрите мобилни телефони на пазара и ако не беше, сигурен съм, че щях да бъда страдащи от проблеми с оптимизацията на приложението всеки ден. Омръзна ни Facebook да прави хиляди промени, да се надяваме един ден да помисли сериозно за потребителите на Android и да предприеме действия за подобряване на приложението си на най-използваната платформа в света. По негово време той стартира Facebook Lite, но това не ни помага, искаме приложение за Facebook, което да съответства.

Популярна тема