VOS: Новият Android на Vernee

Съдържание:

VOS: Новият Android на Vernee
VOS: Новият Android на Vernee
Anonim

Vernee е нова марка, която постепенно става известна като най-добрите марки, които могат да направят, произвеждайки качествени мобилни телефони. Този път дори имахме удоволствието да видим Vernee на MWC 2017 и той дори имаше прототип на новия Vernee Apollo 2 на щанда си, но сега той направи много интересно съобщение.

Новият Vernee Apollo X е на път да бъде пуснат, но сега Vernee има нов за нас, Vernee създаде VOS (Vernee Operating System) и истината е, че този нов софтуер е много близо от стоката на Android, но с щрихи на Vernee, които ще го направят различен и много способен софтуер.

vernee-mars
vernee-mars

VOS е новият слой за персонализиране на Vernee

Всеки добър производител избира да персонализира стандартния Android, който Google пуска и всъщност някои слоеве за персонализиране са дори по-добри от слоя за персонализиране на Google.

Всички знаем, че стоковият Android е много популярен, но истината е, че му липсват опции и когато е интегриран в мобилен телефон, не винаги работи добре. Трябва само да погледнете марките, които използват стоков Android без персонализиране, които като цяло предлагат по-лошо изживяване. Марките, за да предложат добра производителност, трябва да предложат персонализиран софтуер и ако е близък до стандартния Android, но предлага много добри подобрения, обикновено в крайна сметка се харесва много повече от обикновено.

VOS е подобен на родния Android, но предлага необходимите подобрения

Vernee VOS не само обещава актуализация до Android 7.0 Nougat, но също така обещава, че ще достигне до всички мобилни телефони на Vernee, но ваше решение ще бъде да промените операционната система, която идва стандартно или изберете VOS от Vernee.

Както много от вас знаят, това не е първата компания, която актуализира мобилните си телефони до друга операционна система, дори след като излезе на пазара, точно както OnePlus направи навремето и мигрира от една система към друга, ще със сигурност стартира софтуер, който ще направи много лесно превключването между една или друга система Харесва ни, че китайските марки приемат работата си много сериозно и този път ще аплодираме Vernee за следващата му промяна към по-добро бъдеще.

Популярна тема