Включете обажданията в Telegram

Съдържание:

Включете обажданията в Telegram
Включете обажданията в Telegram
Anonim

Беше въпрос на време Telegram да интегрира разговори, за да се конкурира с приложения като WhatsApp или конкуренцията. Досега Telegram никога не е правил течове, свързани с обаждания, но сега те са пуснати в бета версията на приложението, въпреки че в момента не всички потребители могат да ги имат. Днес ви показваме как да активирате обаждания в Telegram.

Преди няколко седмици Telegram потвърди, че обажданията ще достигнат до приложението и тази промяна се дължи преди всичко на недоволството на потребителите от WhatsApp, където Telegram набира все повече и повече сила. Истината е, че Telegram работи наистина добре и е алтернатива, която трябва да имаме предвид, когато говорим за бягство от WhatsApp, но за това се нуждаем от хора, които да преминат към алтернативата на кралицата.

Интерфейс, наречен Telegram
Интерфейс, наречен Telegram

Telegram активира обаждания в своята бета версия

В момента вече е възможно да активирате обажданията в Telegram, въпреки че за това трябва да следвате някои малко сложни стъпки, въпреки че те също не са толкова сложни.

  • Първо трябва да изтеглим Telegram Beta APK и за това трябва да изпълним следните стъпки:

    • Присъединихме се към групата @tgrambeta чрез Telegram.
    • Щракнете където пише [email protected] и изтеглете APK на бета версията.
    • Ние инсталираме APK от неизвестни източници или произход, тъй като не е възможно да го направим по друг начин, но това е официалният APK на приложението и е 100% безопасен.

След като имаме бета версията, имаме нужда от най-трудното, кръстник. Точно както когато пристигнаха видео разговорите в WhatsApp, първо трябваше да ги активирате чрез друг човек, който ни се обади и това е най-сложната част.

Трябва да намерим някой, който има активни обаждания, и да се свържем с нас чрез обаждане, за да го активираме на нашия терминал. Този начин на удължаване на обажданията помага да се гарантира, че приемането не е масово и сървърите няма да се сринат.

Кой може да се обади на Telegram
Кой може да се обади на Telegram

Как са обажданията в Telegram?

Обажданията в Telegram са безплатни, криптирани от край до край, не поддържат групови обаждания (които може да се появят, но много по-късно) и имат ниска консумация на данни.

В допълнение към тази Telegram не се нуждае от телефонния номер за обаждане и псевдонимът на човека, на когото ще се обадим, е достатъчен. Изглежда, че ще са много добри.

Обажданията в Telegram интегрират по-добра сигурност и контрол от WhatsApp

Хората, които са ги пробвали, коментират, че имат добър звук и освен това ни позволяват да установим строг контрол кой може да ни се обади, както виждаме на екранните снимки. Вероятно ще достигне стабилната версия след няколко седмици, но в момента това е единственият начин да ги активирате.

От Telegram те ни казват, че е по-добре да останем встрани и да изчакаме окончателната версия да пристигне на стабилния сървър, тъй като сървърът за тестване не е предназначен за това много хора, но това зависи от вас, можете да опитате или не. Няма проблем да го направите.

Популярна тема