Нов раздел във facebook: открийте (икона на ракета)

Съдържание:

Нов раздел във facebook: открийте (икона на ракета)
Нов раздел във facebook: открийте (икона на ракета)
Anonim

Мобилното приложение на Facebook продължава да пуска нови функции: този път това е нов раздел на менюто, както и раздел „Откриване“, където можем да видим интересно съдържание според нашите има вкус на. Вчера WhatsApp премести един от бутоните на своя интерфейс и също така леко промени външния вид на лентата, където пишем текстовете. Това беше хубава промяна и следователно добре приета от общността, в допълнение към изясняването на проблема с обажданията, тъй като не беше много ясен.

Може да се интересувате от: WhatsApp активира отново класическите състояния

Ясно е, че вчерашното не беше голямо подобрение, въпреки че днес представиха доста голямо: старите статуси на WhatsApp, които най-накрая се върнаха. Всички ги пропуснаха (защото WhatsApp първоначално беше приложение за състояние).

Как да инсталирате тази версия

снимка
снимка

В други приложения като Twitter наистина имаме този тип секции, но не и във Facebook или поне не досега. Като цяло става въпрос за вирусно съдържание и това също съвпада с това, което Facebook смята за нашите вкусове.

За да инсталирате тази версия на Facebook ще трябва или да сте бета потребител, или директно да инсталирате APK на бета версия. Въпреки това, тъй като сте тестови потребители, е възможно тази версия да не е достигнала до нас, тъй като е по региони, така че ви препоръчвам директно да изтеглите APK.

От друга страна, ако искате да сте бета (за други случаи), можете да го направите директно от Play StoreВлизаме в секцията Facebook, отиваме на дъното и в секцията за бета тестер кликваме върху бутона „Искам да участвам“, за да влезем в програмата за тестване. Може да ви отнеме дори половин час, докато се активира, докато няма да можете да актуализирате приложението, въпреки че можете да го използвате (затова APK методът е по-добър).

Разбира се, можете да се върнете, когато пожелаете, защото като щракнете върху същия бутон, ще се върнете към нормалните потребители. Досега не сме успели да идентифицираме нови подобрения или нови функции, така че най-вероятно това е единственото нещо.

Популярна тема