Инсталирайте LineageOS на Xiaomi MiPad 2

Съдържание:

Инсталирайте LineageOS на Xiaomi MiPad 2
Инсталирайте LineageOS на Xiaomi MiPad 2
Anonim

Сигурен съм, че сте видели какво е новото в LineageOS това, за което вече говорим от няколко седмици или месеци… ето защо днес искаме да кажем вие как да инсталирате LineageOS на Xiaomi MiPad 2 Това е въпрос, който ни задават много потребители и ние ще ви дадем отговора, така че не пропускайте този урок, който ще ви помогне.

Трябва да ви кажем, че това е неофициална версия, която ни идва от момчетата от XDA Developers, така че не можете да я пропуснете и трябва да я опитате.

Root Lineage OS
Root Lineage OS

Инсталирайте LineageOS на Xiaomi MiPad 2

Какво имаме пред нас? първоначална версия на LineageOS 13.0, която вече е налична за Xiaomi Mi Pad 2. Както ви казахме, това е неофициална версия, но по-малко давайте камък, защото това е начин да се насладите на това версия и ние го оценяваме. Поне ще даде нов живот и интерфейс на вашия таблет, така че със сигурност ще искате да го инсталирате сега, за да не пропуснете тези новини.

Искаме да ви кажем, преди да го инсталирате, че това е ранна версия и ще срещнете някои проблеми с камерата и bluetooth. Всичко останало обаче изглежда работи добре и гладко, така че не е нужно да се притеснявате.

Как мога да инсталирам LineageOS на Mi Pad 2?

Инсталацията се извършва както винаги, просто трябва да флашнете ROM на вашето устройство и това е. Но в случай, че не знаете къде да изтеглите този ROM, ето как да го направите:

  • Отидете на XDA Developers. От тази тема ще можете да видите как стоят нещата с LineageOS и MiPad2 Ще можете да видите цялата информация за ROM, известните грешки и други, защото това е първата версия и новите ще пристигнат рано. Важно е да го следвате отблизо, да се абонирате за темата и да й се наслаждавате.

Така че от темата ще намерите всичко необходимо. Ще трябва само да въведете и следвате споменатите стъпки, ще видите, че е лесно. Това е точно като флашване на всеки друг ROM. Не забравяйте, че това е бета, първата версия.

Беше ли полезен този урок за как да инсталирате LineageOS на Xiaomi MiPad 2? Ако имате съмнения, оставете ни коментари.

Популярна тема