Промени в баланса на Clash Royale (13 март)

Съдържание:

Промени в баланса на Clash Royale (13 март)
Промени в баланса на Clash Royale (13 март)
Anonim

Харесваме промените в баланса в Clash Royale и добрата новина е, че имаме една насрочена за утре, 13 март. След 13/3, 2017 в играта ще настъпят нови промени в картите. Така че, ако искате да знаете засегнатите карти с последната актуализация на Clash Royale, не пропускайте статията.

Обикновено всеки месец имаме актуализация за тях, така че това е страхотна новина. И това е официално, защото момчетата от Clash Royale го обявиха в своя блог. Една от картите на главния герой е екзекуторът.

Промени в баланса на Clash Royale 13 март
Промени в баланса на Clash Royale 13 март

Промени в баланса на Clash Royale 13 март

По-долу ви показваме всички тези промени:

  • Executioner: Брадвата се простира в радиус от 10%. Това е много и ще бъде забележимо, така че е възможно да виждаме палача отново често в нормални битки. Това е добра промяна за тези, които използват тази карта.
  • Дневникът намалява 4% щети и обхват. Намалете щетите и варирайте от 11,6 до 11,1 Не е много, но ще се забележи. Нормално е, защото се използва често, но ще навреди на много тестета.
  • Скоростта на стрелката е увеличена с 33%. Това до голяма степен го прави чудесен за спиране на миньони и карти, които се опитват да спрат балони или орди. Сигурен съм, че ще се забележи, тази промяна е много силна. Стрелките ще се виждат повече от всякога.
  • Клониране. Вече не се нулира срещу принцове или други карти… но те ще започнат да таксуват от нулата.
  • Дървосекач. Яростта продължава по-дълго (1,5 секунди по-дълго) и се увеличава с 0,5 секунди на ниво.
  • Bomber Tower. Сега увеличава скоростта с 66% Това е много.
  • Електрически съветник. Вече не зашеметява постоянно. Това е решение за силно зашеметяване и замразяване. Ще постави на пауза, но ще пренасочи отново, когато бъде възобновено, с няколко изключения…ще видим.
  • Торнадо. Вече може да се поставя върху сгради. Въпреки че не можете директно да ги повредите, можете да играете върху тях, ако предпочитате.

Това са картите, засегнати от последния баланс на Clash Royale, който ще се проведе в понеделник, 13 март 2017 г. Не забравяйте, че няма да се налага да актуализирате играта сами, ще се актуализира само с всички тези новини.

Популярна тема