Какво е 5G и защо ви е необходим?

Съдържание:

Какво е 5G и защо ви е необходим?
Какво е 5G и защо ви е необходим?
Anonim

Както може би знаете, 5G технологията ще дойде рано или късно. Ето защо днес искаме да поговорим с вас за какво е 5G и защо имате нужда от него.

Безспорно скоро 5G мрежите ще бъдат част от живота ни Ето защо е важно да знаете всичко за тази нова технология, която скоро ще достигне до всички наши устройства. Ето защо ще ви разкажем всичко в тази статия, за да ви насочим и лесно да разберете как работи 5G и как можете да му се насладите.

снимка
снимка

Какво е 5G и защо имате нужда от него?

Един човек, който ни говори високо за тази технология, е Раджив Сури, главен изпълнителен директор на Nokia. Този човек говори на MWC в Барселона за това какво 5G технологията предлага за нас По принцип той ни каза, че е по-близо, отколкото си мислим и че ще пристигне преди да се усетим.

Ясно е, че с течение на годините технологиите се променят, развиват и имаме нужда от нови неща. Една от тях е 5G, която е необходима поради увеличаването на смартфоните и другите устройства, свързани към мрежи. Това предполага по-голям капацитет на мрежите, тоест ще имаме нужда от мрежи с по-голям капацитет от наличните, за да поддържаме всички. Тази нужда ще се нарече 5G, защото ще замени настоящите и ще подобри нашите възможности.

5G ще пристига малко по малко

Засега уликите, които имаме, са, че пристигането на 5G ще бъде скоро И ние също знаехме, че ще пристигне малко по малко. Първо ще бъде видян на спортни събития или концерти. В тези сайтове със сигурност сте виждали, че мрежите са фатални поради тълпите от хора. Случвало ми се е да отида да видя Atleti или Depor и да не мога да изпратя съобщения от вътрешността на стадиона, обикновено става фатално… бавно и понякога е невъзможно, така че 5G ще реши тези проблеми на тълпи от хора

Със сигурност ще бъде едно от най-добрите допълнения, защото може да сме изправени пред края на съкращенията. Нещо, което винаги се оценява, защото днес е ужасно да останеш без интернет. Така че скоро ще видим. Защото те ще маркират преди и след в играчки с дистанционно управление или автономни превозни средства.

Какво мислите за 5G? Очаквате ли го?

Популярна тема