Защо старите статуси на WhatsApp се връщат?

Съдържание:

Защо старите статуси на WhatsApp се връщат?
Защо старите статуси на WhatsApp се връщат?
Anonim

Със сигурност си спомняте класическите статуси в WhatsApp, тези, които имахме преди. Тези състояния позволиха на потребителите да имат свой собствен статус, дефиниран в WhatsApp. Докато сега, с новите статуси на WhatsApp, никой няма статус, само тези нови, които се сменят на всеки 24 часа, което означава, че потребителите трябва да ги променят ежедневно или просто да не поставят нищо. Но това вече е напълно променено, защото старите статуси на WhatsApp се завръщат

Така че, ако искате да имате и старите статуси на WhatsApp, просто трябва да актуализирате WhatsApp до най-новата версия (има бета) и потребителите, които имат бета вече върви, за да можете да му се насладите сега. По-долу ви казваме как можете да ги имате.

Причини да използвате WhatsApp
Причини да използвате WhatsApp

Старите състояния в WhatsApp се завръщат, защо?

Старите статуси на WhatsApp пристигнаха този месец (по-конкретно, те пристигнаха вчера), защото истината е, че на потребителите им беше писнало да имат само новите статуси на WhatsApp И да, потребителите, които са клиентите, искаха старите състояния, сега ще могат да ги имат.

Потребителите искаха WhatsApp да възстанови класическите състояния или просто да им позволи да поставят старите и новите. Сега го позволете. Така че причината не е друга, а потребителите го искаха, защото беше неудобно да се използва WhatsApp само с новите статуси, без старите Но сега новите се завръщат.йени

Изтеглете сега най-новия WhatsApp APK със старите статуси

Връщането на старата функционалност беше лесно, защото те вече я внедриха. Те просто трябваше да комбинират двете характеристики и готово, за да можете да го имате.

Така че, ако се чудите как да получите стари статуси на WhatsApp, просто изтеглете най-новия APK на WhatsApp. В този урок ви разказваме изцяло как да поставите стари статуси на WhatsApp. Просто трябва да влезете, за да получите тази версия и да ги получите сега, защото знаем, че е много досадно да я променяте на всеки 24 часа. Толкова е досадно!!

Сега можете да получите тази бета версия и APK. Какво мислите за новите държави сега, когато пристигнаха? Надяваме се да ги харесате.

Популярна тема