My Messenger Day: Работа, активиране и трикове

Съдържание:

My Messenger Day: Работа, активиране и трикове
My Messenger Day: Работа, активиране и трикове
Anonim

Възможно е все още да нямате новата функция на Facebook Messenger, наречена Моят ден, но искаме да ви информираме (с намерение за игра) за тази нова функция на месинджъра на социалната мрежа.

Моят ден в Messenger е още един нов начин за поставяне на истории и копиране в Snapchat Facebook прекали с толкова много история и истината е, че вече сме полудели ушите, но каквото и да изглежда Facebook, няма да спре, докато не избягаме от неговата социална мрежа, защото не слуша потребителите. Ясно е, че Facebook се интересува много повече от хората, които използват Messenger, отколкото от WhatsApp Щатите и причината е повече от очевидна, това е собствена марка и е най-използваното приложение за чат в много страни по света, особено в Америка. Север.

фейсбук камера
фейсбук камера

Как работи My Messenger Day?

За момента може да не е пристигнал, тъй като Facebook пояснява, че постепенно ще разшири тази функция за всички потребители. В My Messenger Day можете да избирате от повече от 5000 кадъра, ефекти и стикери, за да композирате изображението и това е впечатляващо.

My Messenger Day е най-съвършеното копие на Snapchat от всички акаунти във Facebook и също така разкри, че за тях това ще стане основният им източник на доходи в това приложение. Facebook ще въведе реклама между дните на хората на Messenger и иска да направи както направи с Instagram Stories, да вземе възможно най-много пари от тях.

Мощната камера на Messenger, впечатляваща е

Не може да се отрече, че напредъкът на Messenger през последните месеци беше брутален и новата камера, която включва, сега ни позволява да правим впечатляващи снимки и да добавяме всякакви маски и други неща. Създаването на забавни съобщения ще бъде много просто и с толкова много ефекти и стикери, кой ще устои да използва някой от тях.

За да добавите нова история или нов ден в My Messenger, стъпките са много прости:

  • Влизаме във Facebook Messenger.
  • Отваряме приложението на камера.
  • Правим снимка с помощта на стикерите или каквото си поискаме.
  • След като снимката е готова, натиснете бутона долу вдясно и ще ни даде няколко опции.
  • Можем да добавим снимката към Camera Roll, да я изпратим на приятел или да добавим към My Day (с тази последна опция ще създадем история в Messenger.
лица на пратеници
лица на пратеници

Пълен контрол върху поверителността на My Messenger Day

На снимката можем да видим колко забавно е да създадеш снимка в Messenger. Очевидно идеята на това заснемане не е да покажа уменията си да правя абсурдни снимки, а да ви покажа как работи тази функция.

По отношение на поверителността, въпреки че все още не можем да конфигурираме тази функция, ако я нямаме, Facebook коментира, че ще имаме пълен контрол върху това кой ги вижда и как.

Вие избирате дали да споделите своя ден на Messenger с вашите приятели, членове на конкретна група или да го направите публичен. Този ден изчезва след 24 часа и можете да добавите колкото желаете. Facebook коментира в своя блог, че внедряването на тази функция за Android и iOS вече е коментирано, така че ще бъде въпрос на дни, преди да стигне до вас чрез сървъра.

Facebook Messenger
Facebook Messenger

Как да активирам тази функция в Messenger?

Както всички промени чрез сървъра, така че да бъдат направени възможно най-скоро, вие просто трябва да следвате няколко много прости стъпки:

  • Уверете се, че приложението Messenger и Facebook е актуализирано чрез Google Play.
  • Изчакайте Facebook да го активира, понякога можем да принудим активирането, като изтрием данни и кеша на приложението, но ще трябва да влезем отново в приложенията, което няма да е голяма работа и двата проблема.

Какво мога да добавя към снимките в My Day в Messenger?

В допълнение към правенето на снимка можем да добавим всичко, изкуство, ефекти, лица, стикери и т.н. Можем да добавим почти всичко, както и движещи се кожи, поддържани от MSQRD и други неща.

Снимките са много креативни и както казахме, те могат да бъдат изпратени директно на стената на Messenger Days (или както се нарича сега, когато ще бъде на главната страница на приложението) или да бъдат изпратено до един от нашите приятели лично.

Моят ден на Messenger
Моят ден на Messenger

Къде мога да видя новите дни на Messenger?

Не забравяйте, че този раздел вече ще бъде на главната страница и ако започнете да виждате дни в Messenger, е вероятно те да стигнат до вас възможно най-скоро. Не забравяйте, че е важно да конфигурирате поверителност в дните, така че само който искаме да може да ги вижда.

Във Facebook е много често да има хора, които не искаме да знаят "толкова много" за живота ни и е важно да контролираме дните си, за да им попречим да виждат снимки не на място. Идеалното е да маркирате един по един хората, които искаме да видим тези промени в статуса, но е вярно, че е малко трудоемко. Ако споделите нещо, което не харесвате и искате да го изтриете не забравяйте, че ще имате бутон горе вдясно, който ще ви позволи да изтриете актуализацията.

Надяваме се, че сме ви помогнали много добре и сме ви обяснили от какво се състоят дните в Messenger. Ако има нещо, което ни убягва, ще го прикачим към нова статия, но ако имате съмнения, можете да използвате и коментарите и ние ще ви отговорим бързо.

Популярна тема