80% от захранващите банки Xiaomi са фалшиви, внимавайте откъде ги купувате

Съдържание:

80% от захранващите банки Xiaomi са фалшиви, внимавайте откъде ги купувате
80% от захранващите банки Xiaomi са фалшиви, внимавайте откъде ги купувате
Anonim

Знаете ли, че 80% от захранващите банки на Xiaomi са фалшиви? Ясно е, че има новини, които не спират да ни изненадват и без съмнение това е една от последните, които ни оставиха наистина изумени, защото не очаквахме цифрата да е толкова висока.

Момчетата от Xiaomi ни предлагат някои страхотни външни батерии, които са евтини и добри, както и със страхотен дизайн. Но лошата новина е, че по-голямата част от тези, които продават, са фалшиви. Колко лошо е!!

xiaomi mi power bank 2 20 000 mah
xiaomi mi power bank 2 20 000 mah

80% от захранващите банки на Xiaomi са фалшиви

Ясно е, че копирането на идея за дизайн не е същото като нейното фалшифициране. Това се случи с Xiaomi с неговите външни батерии. Тъй като те продават някои външни батерии на Xiaomi, които са фалшиви и се представят за оригинални, затова е толкова сериозно и затова искаме да ви предупредим, че говорим за 80% от общо, което е твърде много.

Въпреки че Xiaomi винаги е била считана за марка, която е копирала и имитирала, не е същото да се приемат идеите, че захранващите банки на Xiaomi се продават като автентични и че са фалшиви.

Това е лошо, защото те не само се възползват от популярността на Xiaomi,, но също карат компаниите да изглеждат зле, защото много потребители се оплакаха от лошите резултати на техните батерии Xiaomi и какво се случи е, че дори не бяха автентичните (обикновено вървят със стикер, който удостоверява оригиналността им).

Славата на външните батерии на Xiaomi ги кара да ги клонират

Така че бъдете много внимателни да ги купувате от ненадеждни сайтове, защото може да са копия и това е ужасно, защото е като хвърляне на пари, тъй като качеството не отива на бъдете същите. И вие плащате за продукт, който не е оригинален.

Но изпълнителният директор на Xiaomi Лей Джун потвърди това, като каза, че 80% от захранващите банки на Xiaomi са фалшиви. Бъдете много внимателни откъде ги купувате, защото вашите може да са фалшиви… уверете се, че има някакъв вид печат отвън.

Популярна тема