Купете Chromecast и вземете 2 месеца безплатно HBO

Съдържание:

Купете Chromecast и вземете 2 месеца безплатно HBO
Купете Chromecast и вземете 2 месеца безплатно HBO
Anonim

Планирате да закупите Chromecast? Добри новини за вас, ако обичате да се наслаждавате на стрийминг на филми и сериали, защото научихме благодарение на момчетата от Google, че купувайки Chromecast преди 30 май 2017 г. можете да получите 2 безплатни месеца HBO ИспанияБез капан или картон. Ако искате да знаете всичко, ще ви разкажем в публикацията.

Ако сте планирали да закупите Chromecast и харесвате HBO и се наслаждавате на поточно предаване на сериали и филми, това е за вас. Ще можете да получите 2 месеца безплатен HBO с покупката на Chromecast.

Активирайте безплатно HBO Vodafone
Активирайте безплатно HBO Vodafone

2 месеца безплатно HBO Испания при закупуване на Chromecast, ние ще ви кажем как

Условията да получите 2 месеца безплатен HBO с Chromecast са следните, които можете да прочетете и от тази страница на Google, но ние ще ги опишем подробно по-долу, за да не не отговаря на вашите въпроси:

  • Купете Chromecast преди 30 май 2017 г. (това е необходимо и достатъчно условие, за да получите 2 безплатни месеца HBO Испания).
  • Промоционалният код трябва да бъде активиран преди 30 юни 2017 г. (в противен случай ще загубите безплатната опция за HBO).
  • Промоцията е валидна за нови клиенти на HBO Испания (и 1 на клиент).

Какво трябва да направя, за да получа 2 месеца безплатен HBO?

  • Купете своя Chromecast.
  • Отидете на hboespana.com.
  • Въведете промоционалния код.
  • Създайте своя акаунт и регистрирайте банковата си информация.

След като изтекат 2-те месеца безплатен HBO, ще ви струва 7,99 евро, за да го запазите Но можете да отмените абонамента по всяко време, преди безплатния период, така че да не се налага да плащате и акаунтът ви да не бъде таксуван. Единственото нещо, от което се нуждаете, за да се наслаждавате на HBO със стил, е да имате Wi-Fi у дома, защото вече знаете, че мобилните данни не означават нищо с поточно предаване.

Както виждате, всички те са предимства, защото няма да се налага да плащате нищо, а в замяна можете да му се наслаждавате 2 месеца със стил. Надявам се да ви хареса!!

Запомнете, че промоционалният код може да се използва само веднъж и не може да се използва срещу пари. Всичко, което трябва да направите, е да закупите Chromecast преди 30 май 2017 г. и да осребрите кода, като създадете нов HBO акаунт, ще го имате безплатни 2 месеца

Популярна тема