WhatsApp включва визуални промени в последната си бета версия, инсталирайте го

Съдържание:

WhatsApp включва визуални промени в последната си бета версия, инсталирайте го
WhatsApp включва визуални промени в последната си бета версия, инсталирайте го
Anonim

Един от най-големите проблеми, откакто WhatsApp включва видео разговори, е, че не беше много ясно дали щракването върху бутона за повикване ще осъществи видео разговор, или напротив, ще направим гласово повикване. Сега изглежда, че той е искал да реши този проблем (не толкова сериозен, разбира се, тъй като е почти незначителен), като раздели бутона на два: единият във формата на камера, а другият във формата на телефон, за да сме по-ясни какво искаме да правим

Друго нещо, което се промени в тази версия е, че лентата, където пишем текстовете, също се промени И това е, че тя премина от по-правоъгълен вид към първи кръг. Въпреки че е вярно, че никога не е бил напълно правоъгълен, тъй като винаги е имал някаква извивка, този път ъглите са напълно кръгли.

Как да инсталирате тази версия

снимка
снимка

Версията все още не е пристигнала официално на всички устройства И по-скоро е във фаза на тестване. Тоест в бета версия. Разбира се, всеки, който участва в бета и програмата за тестване, най-вероятно вече е имал достъп до тези нови функции, въпреки че това не е така по подразбиране.

Както можете да си представите, има два метода за актуализиране на приложението и получаване на тези промени: директно изтегляне на APK или ставане на бета тестер (разбира се, можем да излезем от тази програма когато искаме). Най-лесното нещо е да го направите първо, да изтеглите директно APK, защото ако изберем другия метод, може да отнеме дори половин час, докато се активира напълно.

Самият WhatsApp ни позволява не само да влезем в тестовата програма, но също така ни позволява да изтеглим необходимия файл, за да инсталираме тази конкретна версия, която е 2.17.94.

Имайте предвид, че ако отидете на връзката, която ви оставяме по-долу, необходимата за инсталиране на приложението в бета версия, ще трябва да кажем на уеб браузъра какво искаме да направим в компютърен режим, в противен случай ще ни отведе директно до уеб страницата на WhatsApp в Play Store, нещо, което не искаме.

Популярна тема