Оферти за 3-та годишнина на GearBest

Съдържание:

Оферти за 3-та годишнина на GearBest
Оферти за 3-та годишнина на GearBest
Anonim

Преди няколко дни GearBest обяви, че платформата е навършила 3 години и само за 3 години този китайски магазин постигна много успехи. От известно време препоръчваме да купувате от GearBest, защото това е един от най-надеждните магазини в Азия, но не само това, той отговаря на своите гаранции и предлага някои от най- бърза доставка на пазара, безплатно и с пратки, които обикновено пристигат за по-малко от 12 дни.

В допълнение към празнуването на своята трета годишнина с инфографика, преглеждаща нейната история, GearBest реши да отпразнува своята трета годишнина, както трябва, с хиляди отстъпки за всички свои продукти, така че няма да останете без изгодна сделка. В допълнение към хилядите отстъпки, има дори изненадващи пакети с първокласни продукти, които не бива да пропускате. Вече сме уредили един и ще ви кажем какъв е той в най-скоро време както пристига. Ако не можете да чакате повече, щракнете тук за достъп до впечатляващите предложения на GearBest.

Оферти за годишнина на GearBest 3
Оферти за годишнина на GearBest 3

Какво се продава на 3-тата годишнина на GearBest?

Почти приключихме с това, че не се продава, защото има практически всякакви оферти, но основното му предложение трябва да бъде подчертано.

  • Lucky Bags: Под формата на Lucky Bag има няколко чанти на ниски цени с продукти от висок клас. Не можете да знаете какво е, но ако го купите, със сигурност ще получите нещо много добро на ниска цена, въпреки че опитва късмета ви.
  • Ежедневни бързи оферти: В продължение на няколко дни ще има бързи оферти всеки ден, за да отпразнуваме годишнината, днес откриваме Redmi Note 4X, прахосмукачката Xiaomi, TV Box, Teclast Tbook 16, 3D принтер, Xiaomi Yeelight LED светлина и други, просто поглеждайте всеки ден.
  • Разпродажба на артикули за 3 евро: Ако похарчите повече от 60 долара за покупка, можете да закупите някои добавки само за 3,05 евро, там е клавиатурата на Jumper EZPad, клавиатурата на Chuwi Hi10, калъф за Redmi 4, подложки за мишка, капак за тоалетна с осветление и още няколко неща. Това са артикули доста под пазарната им цена.
  • Brand Battle: Всички марки имат купони за отстъпка с оферти от 8% или повече с купон, който ще работи за всички продукти. Просто трябва да влезете, да видите офертите, да вземете купона и да купите някоя от офертите или да приложите купона към техните продукти.
Военни марки Gearbest
Военни марки Gearbest
  • Оферти, класифицирани по категории: Ако искате да видите какво е новото в мобилни телефони, таблети, TV Box, светлини, спорт, деца, аксесоари и т.н. В този раздел ще имате хиляди оферти, класифицирани по категории.

Както виждате има хиляди и хиляди оферти, трябва да сте внимателни и да разгледате добре цените, но за някои продукти има много добри оферти. Xiaomi Air 12,5-инчов е само 456 евро и е една от най-добрите цени, които сме виждали напоследък.

Популярна тема