Купете Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge по-евтино в Испания

Съдържание:

Купете Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge по-евтино в Испания
Купете Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge по-евтино в Испания
Anonim

Samsung Galaxy S7 Edge бе удостоен с титлата най-добър мобилен телефон на MWC за 2017 г. Да, въпреки факта, че на MWC бяха представени нови устройства, Galaxy S7 Edge и Galaxy S7 все още са два от най-добрите телефони на пазара, докато чакаме да излезе бъдещият Galaxy S8, който може да не е толкова популярен като Galaxy S7.

Аз, като потребител на Galaxy S7 от една година, трябва да призная, че няма никой през 2016 г., който да е засенчил Samsung и въпреки факта, че има много добри алтернативи на цени По-конкурентни С тези две оферти можете да гарантирате, че имате един от най-добрите мобилни телефони на пазара на много конкурентна цена (през 2017 г. Samsung ще бъде марката, която засенчва собствения си телефон, в момента няма никой който го е постигнал). Можете да вземете Galaxy S7 Edge само за 480 евро и Galaxy S7 само за 411 евро, цени невиждани досега и много добри за мобилни устройства Какво те ли са. В момента има по-скъпи телефони като OnePlus 3T, които не са по-добри от тези.

galaxy-s7-син-корал
galaxy-s7-син-корал

Къде да купя Galaxy S7 на тази цена и защо е толкова евтин?

Както много от вас знаят, това отново е уикендът на eBay « Monster Weekend » и през този уикенд има хиляди оферти, сред които са тези две. Ако искате да видите още оферти за Monster Weekend, можете да щракнете тук и можете да ги видите.

Не забравяйте, че можете да вземете терминала в ограничени количества и офертата ще приключи скоро, но ако искате Galaxy S7 или Galaxy S7 Edge, можете да го вземете на най-добрата цена. Терминалът идва от Китай, но е напълно нов и оригинален, но трябва да го вземете под внимание, защото доставката на пратката може да отнеме няколко дни. Препоръчително е да плащате с PayPal, тъй като те ни защитават преди евентуални щети или срещу евентуални искове в гаранционния период.

Препоръчваме ви да изчакате дълго време, ако искате Galaxy S7, защото на тези цени рядко се срещат и истината е, че офертата си заслужава. Ще се възползвате ли от него? Те са версиите с 32 GB и безплатни, 100% съвместими с 4G LTE мрежата в Испания. След като пристигнат, трябва да знаете, че имат и актуализация до Android 7.0 Nougat.

Популярна тема