Android 7.1.1 Nougat на Galaxy S6 с Lineage OS 14.1

Съдържание:

Android 7.1.1 Nougat на Galaxy S6 с Lineage OS 14.1
Android 7.1.1 Nougat на Galaxy S6 с Lineage OS 14.1
Anonim

Lineage OS най-накрая пусна версия 14.1, благодарение на която ще можем да имаме Android 7.1.1 на Samsung Galaxy S6 Имаме късмет, тъй като все още не е официално нямаме нито android 7.0 на устройството. Изненадващо, Samsung Galaxy S7 наскоро беше актуализиран до Android 7.0 Nougat, така че версия 7.1.1 Nougat ще се появи дълго време както за S7, така и за S6.

Samsung отнема много време, за да актуализира своите телефониТова е факт, но това е нещо, което вече знаехме до голяма степен, преди да купим един от неговите терминали. От друга страна, той също е един от терминалите с най-голямо развитие и най-много общности зад него, така че ако искаме, можем да инсталираме почти всеки ROM или версия на Android, която искаме. Дори съм виждал ROM за тези телефони, базирани на Android 2.3.6 Gingerbread.

Как да инсталирате Android 7.1.1 Nougat на Galaxy S6

Root Lineage OS
Root Lineage OS

Процесът е много лесен за изпълнение и ако следваме стъпките внимателно няма да ни се наложи да претърпим никаква вреда. Имайте предвид, че всичко, което имаме на телефона, ще бъде изтрито, така че трябва да направим резервно копие.

  1. Инсталираме персонализирано възстановяване на Galaxy S6.
  2. Изтеглете ROM и го прехвърлете във вътрешната памет на телефона.
  3. Влизаме в режим на възстановяване.
  4. Изберете опцията Инсталиране от zip.
  5. Търсим zip файла и започваме инсталационния процес.
  6. Извършваме Wipe Data и Wipe Cache, две от опциите на менюто за възстановяване.
  7. Ние инсталираме GApps със същия процес.

Следващият път, когато включим телефона, ще трябва да изчакаме малко, защото системата ще трябва да бъде конфигурирана, наред с други неща. Въпреки това, не трябва да отнема повече от 10 минути общо. Така че не се притеснявайте, ако вместо това блокира или прави странни неща.

Тази версия беше пусната само преди два дни, така че вероятно все още съдържа някои грешки. Въпреки това не би трябвало да отнеме много време, за да ги коригираме, ако има такива, и тъй като Lineage OS има много добра поддръжка, изтеглянето ще се извърши чрез OTA, така че дори няма да се налага да изтегляме нов zip файл

Популярна тема