Xiaomi Smart Sneakers: цена и характеристики

Съдържание:

Xiaomi Smart Sneakers: цена и характеристики
Xiaomi Smart Sneakers: цена и характеристики
Anonim

Xiaomi продължава да пуска продукти под своята марка Mija. Сега, продуктът, на пръв поглед не е много технологичен, но новите умни обувки на Xiaomi са продукт, за който всеки маниак трябва да знае.

Новите маратонки на Xiaomi, наречени 90 минути Ultra Smart, имат интегриран Intel чип с размер на бутон, който съхранява интересни данни относно мобилността на лицето, което носи. Обувки като тези, използвани от футболистите?

Смарт чехли Xiaomi
Смарт чехли Xiaomi

Нови умни обувки Xiaomi: За какво са?

Компанията Shanghai Runmi Technology Co. Ltd проектира тези обувки за професионални бегачи. Xiaomi твърди, че е използвал материал от пяна в своя дизайн, който перфектно омекотява бегача, когато се удари в земята.

Подметката също е проектирана с голямо внимание, тъй като не се плъзга и също така се адаптира перфектно към ергономичността на човешкия крак. В подметката има въздушна камера за допълнително омекотяване на отпечатъка и антибактериална стелка, която може лесно да се отстрани.

За какво е чипът на Intel?

Въпреки факта, че са нормални маратонки (поне на пръв поглед), техният интерес е в чипа на Intel, който засича движение и съхранява жизненоважни данни за бегача, като изминатото разстояние, скорост, загубени калории и др. В допълнение към това обувките разпознават дали потребителят ходи, тича или дори се изкачва по стълби.

Батерията на чипа може да издържи 60 дни без зареждане, така че е много подобна на Xiaomi Mi Band. Що се отнася до цвета, има налична опция в черно и синьо и друга в черно и розово за жени. Има и трета опция с интегриран светещ материал за перфектно виждане през нощта от други минувачи.

Въпреки факта, че са професионални обувки, адаптирани за бягане, те интегрират Intel чип и всичко това, умната обувка на Xiaomi е поставена на Mi Home, за да чака за неговото финансиране. Обувките ще струват около 40 евро и ще бъдат налични на пазара на 15 април. Ще купиш ли малко?

Популярна тема