Умни часовници от Tommy Hilfiger и Hugo Boss с Android Wear 2.0

Съдържание:

Умни часовници от Tommy Hilfiger и Hugo Boss с Android Wear 2.0
Умни часовници от Tommy Hilfiger и Hugo Boss с Android Wear 2.0
Anonim

Днес излезе една много атрактивна новина за феновете на определени марки. Харесвате ли марки като Hub Boss или Tommy Hilfiger? Със сигурност някога сте се оставяли да бъдете съблазнени от някоя от неговите одежди. Е, днес беше потвърдено, че ще имаме смарт часовници от Tommy Hilfiger и Hugo Boss с Android Wear 2.0 Това е страхотна новина, защото чакахме нови часовници и нови дизайни от дълго време време, защото сега е потвърдено, че нека имаме.

Харесахме особено тази новина, защото всичко, което има нови смарт часовници, се приема добре от всички. Особено ако говорим за часовници Tommy Hilfiger и Hugo Boss с Android Wear 2.0, които със сигурност привличат вниманието. Но ако искате да знаете повече, не отивайте, защото ще ви кажем:

снимка
снимка

Умни часовници от Tommy Hilfiger и Hugo Boss с Android Wear 2.0

Movado Group е много известна модна марка за часовници. Сега той иска да направи скок към Android Wear 2.0 с интелигентни часовници. Това е най-новата версия, която имаме към днешна дата за работа с носими устройства с Android, но това, което е ясно е, че швейцарците искат да направят всичко възможно и да заложат на тази технология.

Това е модна марка, която е революция. И те обявиха, че ще пуснат серия от смарт часовници, които ще се наричат Movado Connect.

Колко ще струва гамата интелигентни часовници Movado Connect?

Слуховете казват, че ще започне от $495.

Въпреки че знаем цената, засега нямаме много информация за характеристиките му. Беше казано, че ще имаме 5 различни стила. Ясно е, че скоро ще знаем изображения и спецификации. Кога? На Baselworld 2017, който ще се проведе на 23 март и който е панаир, посветен преди всичко на света на часовниците, какво по-добро място.

Това е страхотна новина, защото знаем, че Movado ще си сътрудничи за пускането на смарт часовници с Android Wear 2.0 много скоро Също така знаем, както ви казахме в началото на публикацията, че ще имаме смарт часовници от марки като Tommy Hilfiger и Hugo Boss. И е възможно те да бъдат пуснати тази година, така че ще видим.

Популярна тема