Тайната версия на Tinder за знаменитости

Съдържание:

Тайната версия на Tinder за знаменитости
Тайната версия на Tinder за знаменитости
Anonim

Tinder има раздел за знаменитости и популярни хора като цяло Но това, което не беше известно е, че вие, напълно нормален човек, имате достъп до него. Новината идва при нас директно от TechCrunch. Този таен раздел е достъпен само от шест месеца, така че е сравнително млад.

Кой казва, че в Tinder няма знаменитости? Шансовете са, че ако сте го използвали известно време, сте попаднали на такъв. Добре, може да не успеем да се срещнем с холивудски супермодели (между другото, защото не живеем там, но съм сигурен, че има), но можем да се срещнем с испански актьори или, като цяло, много известни личности, които живеят в същия град като нас. В края на краищата известните и богатите също трябва да флиртуват и Tinder е една от възможностите.

Как да влезем в секцията за елита

снимка
снимка

В този раздел вижте само елитни потребители: супермодели, художници като цяло, изпълнителни директори на големи компании и други видове привлекателни хора Думата привлекателен не означава какво да се отнася за физически привлекателност. В този конкретен случай под привлекателност имаме предвид както физическа привлекателност, така и привлекателност като цяло (поради икономическо положение, статус или други видове неща).

Така че, както казваме, ако имате профил, който наистина харесва и привлича много потребители на приложението, може да се окажете там.

Начинът, по който получаваме поканата, е чрез чат от потребител, наречен Select, както се нарича и секцията, за която говорим. С други думи, няма да можем да влезем в тази секция, освен ако някой вътре не ни покани (и има покани, разбира се), или Tinder не ни избере.

Разбира се ако активираме опцията, можем да влезем и в нормалния Tinder Можем, когато пожелаем, да превключваме между един или друг режим, въпреки че, честно казано, влизаме в VIP, кой би искал да използва нормален Tinder? Въпреки това, ако желаете, можете да го деактивирате, когато пожелаете.

Популярна тема