Купете Xiaomi Redmi Note 4X по-евтино с купон

Съдържание:

Купете Xiaomi Redmi Note 4X по-евтино с купон
Купете Xiaomi Redmi Note 4X по-евтино с купон
Anonim

Новият Xiaomi Redmi Note 4X без съмнение е най-добрият евтин мобилен телефон на Xiaomi. За по-малко от 150 евро получаваме мобилен телефон, който отговаря на всички изисквания, има страхотна батерия, страхотна камера и сега се предлага и в тази обновена версия с процесор Qualcomm Snapdragon 625.

Няма много за споменаване на Xiaomi, Global ROM вече е наличен за Xiaomi Redmi 4X, така че няма да имаме нито един проблем с терминала. За по-малко от 150 евро получаваме луксозен мобилен телефон, но трябва да бъдем бързи, тъй като офертата приключва скоро и купоните за отстъпка летят както винаги с тези оферти. Мобилният телефон е на цена от 170 или 180 евро обикновено и тази отстъпка от над 30 евро е много силна

Xiaomi Redmi Note 4X
Xiaomi Redmi Note 4X

Къде и как да закупите Xiaomi Redmi Note 4X само за 146 евро?

Gearbest: Ако използвате купона Note4xs ще спестите 40 евро при покупка! Само за първите 25 купувача!

Banggood: Ако използвате купона Note4XS, ще спестите 40 евро при покупката! Само за първите 25 купувача!

Имаме две опции, за да можете да занесете терминала в магазин по ваш избор, намерихме го в GearBest и в Banggood на подобна цена. За да останете слепи за терминала, можете да видите прегледа на Xiaomi Redmi Note 4, който е повече или по-малко идентичен, но като се има предвид, че тази версия е дори по-добра с подобрен процесор Qualcomm.

Вашите спецификации са наистина конкурентни:

  • 5,5-инчов екран с FullHD резолюция.
  • 3 GB RAM и 32 GB памет.
  • Qualcomm Snapdragon 625 8-ядрен процесор.
  • 13 MP задна камера с f/2.0 и 5 MP предна камера с f/2.0 и Beauty Face.
  • Батерията е огромна, 4100 mAh.
  • Има GPS, WiFi, Bluetooth, 4G и всичко останало, от което се нуждаем, единственото нещо, което липсва е NFC, което много хора също не използват, така че няма да е проблем.

Вече видяхте, ако побързате, можете да се насладите на невероятна цена за телефона. Това е страхотен мобилен телефон на смехотворна цена. За 150 евро можете да се похвалите на приятелите си, че имате мобилен телефон с добра производителност, метален дизайн и актуализиран MIUI в сравнение със скъпите мобилни телефони, които вашите колеги са купили.

И двата магазина се доставят безплатно, имат едногодишна гаранция и са напълно надеждни.

Популярна тема