Новини за Android O

Съдържание:

Новини за Android O
Новини за Android O
Anonim

Android O все още не е пристигнал, но е вярно, че сме почти сигурни, че това ще бъде следващата версия на Android, рекламирана от Google. Ясно е, че вече са започнали спекулации относно името на Android O и версията на Android, която ще бъде, но до момента нямаме никаква информация за новостите на тази система.

Нямахме представа какво ще бъде новото в Android O освен незначителни подобрения на интерфейса, но сега, благодарение на слуховете, които можем да прочетем във VentureBeat, изглежда, че ние разберете, че Android O ще се съсредоточи върху рационализиране на използването на операционната система, за да улесни живота ви. Това означава, че Google ще добави много умни малки действия, за да направи използването на Android като нещо от бъдещето. Какви са тези подобрения?

Бъдеща версия на Android O
Бъдеща версия на Android O

Какви са интелигентните подобрения, които ще приеме новата версия на Android?

В момента тези функции не са добре дефинирани и имаме кратко подозрение за това какви ще бъдат, но има 3 ключови подобрения, които се вижда, че ще пристигнат в новата версия на Android. Имайте предвид, че тези подобрения няма да са единствените, които ще достигнат до операционната система

Нови жестове за стартиране на приложения

Това е нещо, което сме виждали от много производители на Android. Просто трябва да погледнете интерфейса на Oukitel и други телефони, където чертането на буква на екрана отваря приложение Тоест с жестове можем да отидем на места лесно и по всяко време. Това е нещо, което вече е виждано в много слоеве от различни производители, но което Google иска да добави към родния Android.

Без повече копиране и поставяне

Не знаем как ще го направят, но изглежда, че вместо да се налага да копираме и поставяме текстове, сега всички текстове, които четем, ще бъдат налични в клипборда или в новата новост на Android.

Мобилният телефон ще предложи система, с която можем да преместваме информация интелигентно, това е нещо, което ни прави много любопитни, но ще трябва да видим как Google го решава и как работи с тази функция.

жестове-samsung2
жестове-samsung2

Интелигентно разпознаване на текст

Понякога, за да копираме текст, не можем да използваме данните отделно. Понякога трябва да копираме цял текст, за да получим число или подобни неща. Новата версия на Android ще идентифицира свободно текстовите елементи (дати, телефонни номера, имейл адреси и др.), за да не е необходимо да ги копирате, ние просто ще ги поставим където искаме и системата ще ги разпознае автоматично.

Google иска да спестим време с новия Android и нещото с жестовете е повече или по-малко ясно как ще работи, но интелигентното разпознаване на текст и тези нови функции не можем изчакайте да видите как работят.

Популярна тема