Правете екранни снимки на LG G6

Съдържание:

Правете екранни снимки на LG G6
Правете екранни снимки на LG G6
Anonim

LG G6 не е като всички мобилни телефони на LG, изглежда, че тази година LG успя да се справи добре и пусна много добро устройство, но… как се правят екранни снимки на LG G6? Вероятно никога не сте използвали интерфейса на LG и вероятно сте малко изгубени, затова бихме искали да ви покажем как да правите екранни снимки на LG G6

Преди няколко дни имахме възможност да тестваме новия LG G6 на MWC и истината е, че ни хареса. Да, вярно е, че ако цената му достигне тази на Galaxy S8, той няма голям шанс да надмине конкуренцията си, но самият мобилен телефон е доста добър и ни хареса

Екранна снимка на LG G6
Екранна снимка на LG G6

Как да направя екранна снимка на LG G6?

Методът е много елементарен и е много подобен на този при другите мобилни телефони, разликата е, че тук бутонът за включване/изключване на терминала е на гърба на телефона под формата на четец на пръстови отпечатъци.

  • Първо натиснете бутона за захранване на гърба на телефона и веднага бутона за намаляване на звука и задръжте, докато се направи екранната снимка.

След като бъде натиснат и известието излезе, ние просто пускаме комбинацията от бутони едновременно и това е всичко, но… къде отиват те и как да получим достъп до екранните снимки?

  • На LG G6 екранните снимки се записват в отделна папка в галерията, наречена Screenshots (Скрийншотове).

Когато направим екранна снимка, тя също отива директно в лентата за известия и оттам можем да споделим екранната снимка, да я изтрием или редактираме с приложение, това е много просто и интуитивно както виждаме.

Ако имате въпроси относно екранните снимки, не се колебайте да се свържете с нас чрез коментарите към тази статия. Някой от вас купувал ли си е новия LG G6 или планира да го направи? Мобилният телефон тази година е доста популярен и истината е, че LG се справи много добре.

Популярна тема