Xiaomi Flavor: Новата кафе машина на капсули Xiaomi

Съдържание:

Xiaomi Flavor: Новата кафе машина на капсули Xiaomi
Xiaomi Flavor: Новата кафе машина на капсули Xiaomi
Anonim

Xiaomi доминира на пазара за интелигентни продукти. Сега, след няколко часа, Xiaomi ще пусне нов продукт на пазара. Новият Xiaomi Flavor все още не е разкрил пълните си подробности, но далеч не е технологичен продукт, той е един от онези продукти, които всички обичаме, мощна кафемашина на капсули

Xiaomi ще представи новия Flavor чрез своята платформа за групово финансиране след няколко часа, но ние вече сме изпреварили себе си чрез изтичането на информация. Xiaomi иска свят, пълен с интелигентни технологии и тази нова кафемашина със сигурност ще отиде една крачка по-далеч от конвенционалните кафе машини.

Xiaomi Flavor
Xiaomi Flavor

Xiaomi Flavor: Проста кафе машина с капсули?

Истината е, че от известно време тестваме и се влюбваме в продуктите на Xiaomi, но идеята да имаме капсулна кафе машина от неговата марка става наистина интересна, проблемът е, че докато не се представени,не знаем колко трудно ще бъде да получите капсули за вашите продукти.

Xiaomi ще пусне нова кафемашина, в промоционалните изображения, които са изтекли в самата компания, ясно се вижда кафе машина и дори какви ще бъдат капсулите на новата кафемашина. Милиони и милиони хора консумират кафе в работно време, свободно време и т.н. Всеки обича кафе, нали? Освен това в Китай има огромна култура на кафе, където тази храна се консумира почти толкова, колкото ориз

В Китай консумират много ориз, но също така и много кафе

Докато чакаме да разберем подробностите (със сигурност има приложение и възможност за свързване, за да ни информира на мобилния телефон какво е кафето, кога ще бъде готово и т.н.), сме сигурни, че капсулната кафемашина Xiaomi ще бъдестрахотно качество.

Много сме заинтересовани да научим подробностите за кафемашината и да намерим китайски магазин, който да го продава директно в Испания Този месец тествахме скутера Xiaomi (от който вие скоро ще има преглед), новия уред за готвене на ориз на компанията (с анализ очаквайте скоро) и няколко други неща. Обичаме Xiaomi. Не ти? Екранните снимки говорят за силно кафе, леко кафе… какво се опитва да ни каже Xiaomi?

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Вече е изпратено и не се казва Flavour, а е кафемашина Scishare. Искате ли да видите какво е? Тук можете да видите как е и колко струва.

Популярна тема