Нова измама на WhatsApp за предполагаем вирус "Machupo"

Съдържание:

Нова измама на WhatsApp за предполагаем вирус "Machupo"
Нова измама на WhatsApp за предполагаем вирус "Machupo"
Anonim

WhatsApp и измамите са винаги наоколо, защото истината е, че дори и да искаме, не можем да се отървем от тях. Последният е вирус, наречен Machupo Странно име и трудно за писане без грешки, но вече взима много жертви, които вярват, че съобщението е вярно.

Винаги сме намирали всякакви измами в WhatsApp, с които трябва да бъдем много внимателни, но това, което е ясно е, че сега имаме нова измама, наречена Machupoи че дебне много потребители.

снимка
снимка

Нова измама на WhatsApp: Мачупо

Както ни казват момчетата от Movilzona, днешният герой е тази друга измама. Потребителят получава следното съобщение в WhatsApp:

« Спешно предупреждение, внимавайте да не вземете парацетамола, на който пише p/500. Това е много бял и лъскав нов парацетамол, лекарите доказват, че съдържа мачупо, вирусът, смятан за един от най-опасните вируси в света. И то с висока смъртност. Моля, споделете това съобщение за цялото семейство и семейство. И спасете живота им.“

Това е съобщението на WhatsApp за тази измама на Мачупо, която са получили много потребители. Сигнал за възможен вирус, за нови капсули парацетамол, носещи смъртоносен вирус вътре. Всичко е лъжа!!

Вече като започнем от факта, че текстът е много зле написан, ние знаем, че е лъжа, защото ако беше истина, нямаше да се разпространява във верига WhatsApp, а щеше да излезе по-рано в новините… но не се притеснявайте, защото този нов парацетамол p/500 няма да ви навреди, тъй като всичко, което казват, е лъжа.

Не го споделяйте, това е лъжа

Ако го получите, не го споделяйте, защото не си струва. Това е измама и е лъжа Има винаги съобщения като тези ритници. Най-добре е да преминете и да игнорирате. Надяваме се, че сме ви помогнали с този сигнал. За съжаление има много и се надяваме потребителите да не изпаднат и да осъзнаят навреме, че това е лъжа.

Получихте ли тази измама на вашия WhatsApp?

Популярна тема