Най-добрата евтина цена с много данни: Испания 2017 г

Съдържание:

Най-добрата евтина цена с много данни: Испания 2017 г
Най-добрата евтина цена с много данни: Испания 2017 г
Anonim

Хората често ни питат каква тарифа трябва да имат на мобилния си телефон. Сега, този път ще направим препоръка за най-добрата скорост на данни с повече GB и по-евтина, която намираме на пазара, без да жертваме качеството на наличието на надежден и ефективен оператор. Щракнете тук, ако искате да имате най-добрата цена на Lowi.

В този случай най-добрата цена в Испания през 2017 г. е тарифата с 8 GB Lowi. За тези, които не знаят, че Lowi е нискотарифният оператор на Vodafone, така че ние ще имаме качествена услуга и няма да се откажем от покритие по всяко време Vodafone има най-добрата 4G мрежа за данни в цяла Испания и е показано в най-новото проучване, че наличието на Lowi е синоним на качество.

8GB Lowi
8GB Lowi

Защо тарифата за 8GB на Lowi е най-добрата най-евтина цена за 8GB?

Първо трябва да говорим за качество и на ниво оператор, никой евтин оператор не предлага повече от Lowi за тази цена. За 24 евро (с включен ДДС) имаме достъп до 8 GB и разговори на 0 цента на минута.

Това е много повече от това, което другите оператори предлагат, за да достигнат 8 GB те избират да вдигнат цената. Можем да говорим за Endless на Yoigo, но тази цена вече струва повече и истината е, че с последните промени, направени в компанията, не сме много уверени, трябва да бъдем честни.

Освен че ни предлагаме тарифа на най-добрата намалена цена, ние имаме много предимства, които другите нискотарифни оператори не ни предоставят:

  • Натрупвате мегабайти и минути, които не изразходвате за следващия месец.
  • Наслаждавате се на 4G покритие.
  • Те не таксуват излишни данни, след като скоростта бъде превишена, тя пада до 32 Kbps.
  • Можете да споделяте MB с приятели.
  • Покритие на Vodafone в 99% от територията.
  • Без престой.
  • Можете да персонализирате тарифата си по всяко време.
  • Плащате само заради това, за което говорите.

Lowi беше отличен като най-добрият MVNO през 2015 г., а също и като най-добрият MVNO през 2016 г. и истината е, че никой не може да се конкурира с Lowi, освен ако не ви предложат оферта зверски във вашия оператор.

Популярна тема