Galaxy Note 8: SM-N950F и кодово име "Great"

Съдържание:

Galaxy Note 8: SM-N950F и кодово име "Great"
Galaxy Note 8: SM-N950F и кодово име "Great"
Anonim

Очевидно е, че телефонът на изображението не е Samsung Galaxy Note 8, но ви представяме доказателство за съществуването му чрез страхотна ексклузивна версия. Серията Note винаги се е радвала на голяма слава сред потребителите, добре, поне докато Galaxy Note 7 не се появи и експлодира в някои случаи, но не смятаме, че Samsung е загубил доверието на хората.

Ясно е, че грешката на Samsung им е струвала скъпо, но сега има доказателства, че Galaxy Note 8 вече е в процес на разработка и може да излезе на пазара като нищо. Компанията имаше много проблеми с Galaxy Note 7, но тези проблеми не трябва да се повтарят в случая на Galaxy Note 8 и с новите качествени процеси ще бъде рядкост Samsung да повторете нещо подобно.

cyborg-galaxy-note-7
cyborg-galaxy-note-7

Galaxy Note 8 дава доказателство за съществуването си

От всичко, което можем да прочетем в SamMobile, Galaxy Note 8 е дал доказателство за съществуването си и неговото кодово име е „ Great“и Galaxy Note 8 трябва да е страхотен, ако искате да си върнете славата на серията Note, серията, която никоя друга марка не е успяла да замени.

Разбира се, да се надяваме, че Samsung може да се съобрази и да поправи всички грешки, довели до провал през 2016 г. Друго доказателство за съществуването на Galaxy Note 8 говори за номера на модела, той ще бъде SM-N950F, който е този след SM-N930F (номер на модела Galaxy Note 7). Samsung пропуска N940F, защото 4 се смята за нещастно число в Южна Корея.

Какво ще се случи с Galaxy Note 7, които бяха изтеглени?

Преди няколко дни се заговори, че Samsung може да монтира 3000 или 3200 mAh батерии в Galaxy Note 7 и да го продава отново на развиващи се пазари като Индия или Виетнам, но беше казано, че това не е вярно.

Сега от Samsung изглежда, че Galaxy Note 7 може да се продава обновен в Южна Корея с номер на модел SM-N935, но това е само нов слух и не е потвърден от Samsung. Greenpeace дори поиска по време на MWC 2017 Samsung да каже какво ще прави с изтегления Galaxy Note 7 и може да е добро решение за всички да го направят.

Популярна тема