Samsung Galaxy S8 клонинг

Съдържание:

Samsung Galaxy S8 клонинг
Samsung Galaxy S8 клонинг
Anonim

Клонирането на Samsung Galaxy S8 вече има заслуги, а правенето му преди пускането му има още повече. Обичайно е да видите китайски клонинги на най-мощните мобилни телефони на пазара дори преди пускането им на пазара, но в случая с извитите мобилни телефони вече е нещо по-странно и по-рядко срещано.

Китайска компания създаде първия клонинг на Galaxy S8 и истината е, че въпреки че не е като оригиналния мобилен телефон, той е създаден по начин, който е доста верен на реалността. Този нов Galaxy S8 е това, от което хората се нуждаят, но не този, а истинският. Сега, как е китайският Galaxy S8? истински клонинг ли е или има много промени?

Китайски клонинг Galaxy S8
Китайски клонинг Galaxy S8

Galaxy S8, клониран в Китай: Какво представлява?

Въпреки че изглежда, че несъздаването на мобилен телефон като този има много предимства, въпреки че очевидно в Китай те не разбират нищо от авторските права и могат да се промъкнат в марковия мобилен телефон и дори със същия софтуер.

Разбира се, ясно е, че клонингът няма да е идентичен с оригинала и има няколко различни с оригинала, които пеят много:

  • Много голям екран, но с черни граници: Ако погледнем терминала, виждаме, че дизайнът е повече или по-малко подобен и че има голям екран, но има огромни черни граници, които няма да се разглеждат като екран и това трябва да се вземе предвид, тъй като една от основните атракции на Galaxy S8 е големият му екран.
  • Сменени сензори: На гърба LED светкавицата и четецът на пръстови отпечатъци са преместени. Сензорите отпред също са променени, както и камерите за селфита и четеца на ириса (функция, която клонираният мобилен телефон със сигурност няма да има).
  • Няма TouchWiz: Въпреки че интерфейсът ще имитира TouchWiz, той няма TouchWiz или нещо подобно. Да, ще има доста оригинален Android с променен интерфейс, но вероятно малко оптимизиран.
  • Няма бутон за Bixby: Новият асистент на Samsung не е представен, но се предполага, че четвърти бутон ще служи за Bixby и със сигурност за камерата. Този четвърти бутон не е на китайския Galaxy S8.
  • Водоустойчивост: Смятаме, че няма да има водоустойчивост в клонинга, би било много странно.
  • Няма USB Type-C: Ще има микро USB

Сега, въпреки всички тези разлики не трябва да присвояваме заслуги на тези, които са клонирали устройството, тъй като, дори да отстъпим рамките, те са създали устройство с доста голям екран Отпред те искат да дадат на други марки много повече премия от тази, която е посветена на устройства за клониране.

Нека уточним, че почти никога не си струва да си купите клонинг на мобилен телефон, но хей, ако го намерим в мрежата ще ви кажем къде да го вземете и ако вътрешният му хардуер наистина си заслужава, защото няма да има Snapdragon 835 или Exynos 8895, това е сигурно. В момента пристига от Huaqiang North Market.

Популярна тема